Κλείνει το deal με τον… Καναδό

Θέμα χρόνου φέρεται να είναι η ολοκλήρωση της συμφωνίας του ομογενούς επιχειρηματία, Σπύρου Παπαθανασάκη, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ηρακλής, Θόδωρο Παπαδόπουλο, έτσι ώστε να περάσει η ΠΑΕ στον έλεγχο του «Καναδού».

Από την ΠΑΕ Ηρακλής προκύπτει ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά και ο μεγαλομέτοχός της, έχει πει σε όλο τον κόσμο να κάνει υπομονή λίγες μέρες, γιατί θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

Από την πλευρά του, ο Παπαθανασάκης μίλησε στον ARENA κι επισήμανε ότι το θέμα είναι στην τελική ευθεία.

«Το θέμα είναι στην τελική ευθεία. Συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό και έχουμε φτάσει στο σημείο όπου θα πρέπει να συμφωνήσουμε οριστικά. Οι δικηγόροι μας συζητούν εδώ και τρεις μέρες. Έχω ένα δικηγόρο στην Αθήνα και ένα στον Καναδα και έχουμε ρυθμίσει τις περισσότερες λεπτομέρειες. Ένα τέτοιο «deal» δεν κλείνει μέσα σε μια μέρα. Για αυτό τον λόγο από την στιγμή που έχω κατασταλάξει προχωράω παρακάτω. Θα στείλω το επόμενο 48ωρο τσέκ στην Ελλάδα που θα προορίζεται για τον Ηρακλή. Πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί η ομάδα και να κρατήσουμε τους παίκτες. Γνωρίζω ότι υπάρχει πρόβλημα και θα έχουμε περιορισμους και επιβάλλεται να κρατήσουμε αυτούς που χρειάζεται η ομάδα», είπε ο ομογενής επιχειρηματίας, που πιστεύει ότι είναι θέμα χρόνου να κλείσει η συμφωνία.

«Σύντομα θα ανακοινώσουμε και την συμφωνία και θα έρθω στην Ελλάδα. Έχω μάθει αρκετά για τον Ηρακλή και θέλω να γίνει ξανά μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο και θέλω να βοηθήσω με κάθε τρόπο για να το πετύχουμε. Έχουμε ξεπεράσει τις περισσότερες δυσκολίες. Όπως για παράδειγμα τον τρόπο με τον οποίο θα έρθουν τα χρήματα στην Ελλάδα αλλά και πως θα περάσει η ομάδα στα χέρια μου. Απομένουν λεπτομέρειες», είπε.
Απομένει να φανεί αν τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως θέλουν οι δύο πλευρές…