Όλα από κόσκινο!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε από την Κυριακή την συμφωνία με τον Ράζβαν Ρατς, ο παίκτης την Τρίτη αναχώρησε για την Ρουμανία, συμβόλαιο ακόμη δεν έχει υπογραφεί…

«Ακόμη δεν έχω υπογράψει, δεν είμαι ακόμη παίκτης του ΠΑΟΚ. Δεν έχω πάρει ακόμη το συμβόλαιο, το ετοιμάζουν. Ούτε οι εκπρόσωποί μου το έχουν δει» δήλωσε σήμερα στην Ρουμανία, ο 33χρονος αριστερός μπακ, που περιμένει το συμβόλαιο να το υπογράψει.

Όχι πως θα χαλάσει η απόκτησή του, αυτή άλλωστε έχει ανακοινωθεί, ωστόσο η καθυστέρηση, είναι ενδεικτική και της αλλαγής στάσης, που υπάρχει πλέον στον ΠΑΟΚ.

Άλλες εποχές, μπορεί αυτά να γίνονταν με διαδικασίες εξπρές. Τώρα, οι διαδικασίες έχουν αλλάξει. Τίποτα δεν γίνεται γρήγορα, αφού όλα παιρνούν από… κόσκινο.

Αυτή είναι η οδηγία του Ιβάν Σαββίδη.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια έγιναν πολλά λάθη, που ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ τα πλήρωσε ακριβά. Τώρα, έχει ζητήσει μεγαλύτερη προσοχή. Γι΄ αυτό, κάποιες υποθέσεις θα καθυστερούν. Κι απ΄ ότι φαίνεται, θα καθυστερήσουν κι άλλες.

Είναι προφανές ότι τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν, τα οποία κόστισαν στον ΠΑΟΚ (και θα κοστίσουν κι άλλο γιατί ακόμη πληρώνονται και θα πληρωθούν παίκτες, που αποδείχτηκαν αχρείαστοι ή κατώτεροι των περιστάσεων και για τους οποίους έγιναν όπως φαίνεται τώρα, κακές συμφωνίες), αναγκάζουν την ηγεσία της ΠΑΕ να αλλάξει πολιτική και να κινηθεί με μεγαλύτερη σύνεση.