«Όλοι έκαναν το κάτι παραπάνω»

Ο Φερνάντος Σάντος δεν ξεκίνησε να παίξει για την ισοπαλία, αλλά όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι και κυρίως μετά την αποβολή του Κατσουράνη, αυτό επιδίωξε και εκ του αποτελέσματος, τα κατάφερε.

Θα περίμενε κάτι καλύτερο μπροστά, κυρίως από τις στημένες, αλλά όπως είπε κι ο ίδιος, και η ισοπαλία μας κρατά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Πορτογάλος, μετά το 0-0 με την Ιαπωνία…

«Στα πρώτα 15-20 λεπτά μπήκαμε συγκεντρωμένα, κρατήσαμε λίγο τη μπάλα, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή της Ιαπωνίας, με έλειψε λίγο η κίνηση μπροστά και η καλή πάσα.

Μετά το 20λεπτο, η Ιαπωνία ανέβηκε, κράτησε τη μπάλα στα πόδια της, δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις και μετά την αποβολή του Κατσουράνη, τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα.

Μετά έπρεπε να κάνουμε όλοι το κάτι παραπάνω κι όσοι έπαιξαν, έκαναν πολλή δουλειά κι έτρεξαν πολύ για να πάρουμε την ισοπαλία.

Μας έλειψε λίγο το κράτημα της μπάλας, για να μπορέσουμε να βγάλουμε πιο καλές αντεπιθέσεις και να ψάξουμε το γκολ, ενώ το γκολ θα μπορούσαμε να το κάνουμε και με τα στημένα, που τα δουλέψαμε πολύ.

Η ισοπαλία μας αφήνει ελπίδες πρόκρισης…»