Θρήνος για τους Τουρέ

Την ώρα που η Ακτή Ελεφαντοστού ετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι με την Εθνική μας ομάδα, στο οποίο δεν πρέπει να χάσει για να μην αποκλειστεί από τους «16», σαν βόμβα έπεσε στις τάξεις της η είδηση του θανάτου του τρίτου αδερφού Τουρέ.

Ο Ογιάλα Ιμπραΐμ Τουρέ, ο μικρότερος αδερφός του Γιάγια και του Κόλο, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 28 ετών στο Μάντσεστερ, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του. Τα δύο αδέρφια έμαθαν το τραγικό νέο μετά το ματς με την Κολομβία, ενώ  σήμερα υπήρξε σχετική ανακοίνωση από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ακτής Ελεφαντοστού.

«Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Ποδοσφαίρου της Ακτής Ελεφαντοστού και η εκτελεστική επιτροπή ενημερώνουν την οικογένεια του ιβοριανού ποδοσφαίρου, ότι ο Ογιάλα Ιμπραΐμ Τουρέ, μικρότερος αδερφός του Κόλο Τουρέ και του Γιάγια Τουρέ, πέθανε σε ηλικία 28 ετών την Πέμπτη, 19 Ιουνίου του 2014 στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Σε αυτή την λυπηρή στιγμή οι παίκτες της Εθνικής ομάδας της Ακτής Ελεφαντοστού και όλα τα μέλη της αποστολής στην Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 θα συμπάσχουν με τα αδέρφια Τουρέ, μέλη των ‘Ελεφάντων’, και με την οικογένεια Τουρέ. Ο πρόεδρος και η εκτελεστική επιτροπή καλούν τους Ιβοριανούς να ενώσουν τις προσευχές τους για την ανάπαυση της ψυχής του εκλιπόντος», αναφέρει η ανακοίνωση.