Θέλει Νιγηρία και Κόπα Άφρικα ο Άκπομ

Ο Τσούμπα Άκπομ είναι Άγγλος, αλλά έλκει την καταγωγή του από τη Νιγηρία. Έχει δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική ομάδα της χώρας και σε δηλώσεις του, επανέλαβε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Κόπα Άφρικα, που θα διεξαχθεί στην Αίγυπτο.

“Περιμένω η Νιγηρία να προκριθεί από το γκρουπ, να προχωρήσει και να τα πάει πολύ καλά. Οι “Αετοί” έχουν σπουδαίους και ταλαντούχους παίκτες και με την κατάλληλη προετοιμασία κανείς δεν θα μπορέσει να τους σταματήσει. Θα ήθελα να κληθώ και να συμμετάσχω κι εγώ στην προσπάθεια”, είπε στην ιστοσελίδα today.ng.

Όσο για την φετινή παρουσία του στον ΠΑΟΚ, σχολίασε: “Ευχαριστώ τον Θεό για την καλή σεζόν που έχω φέτος. Δεν έχω κρύψει την πρόθεσή μου να παίξω για την Νιγηρία, κι αν μου δοθεί η ευκαιρία, σίγουρα θα την τιμήσω. Είχα κάποιους τραυματισμούς στην αρχή της χρονιάς, αλλά το δεύτερο μισό ήταν καλύτερο για μένα. Είμαι ενθουσιασμένος που κερδίσαμε το ελληνικό πρωτάθλημα και μπορούμε να πάρουμε και το νταμπλ. Ήταν πολύ ωραίο να ακούς ότι η ομάδα πήρε τον τίτλο μετά από 30 χρόνια. Η αίσθηση στη φιέστα ήταν φανταστική”.

Το Κόπα Άφρικα θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στην Αίγυπτο.