«Πληρώνω κάθε μήνα 100 χιλ. στην εφορία»

Στην εκπομπή «Το πρωινό» στον ΑΝΤ1 φιλοξενήθηκε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πρόσφατη σύλληψή του εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη:

«Είχε βγει ένταλμα για την υπόθεση του Ηρακλή και πήγα αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα. Είναι πιο εύκολο να σε συλλάβουν για οικονομικά από το να σου κόψουν μια κλήση. Ο Ηρακλής είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου γιατί πίστεψα σε μια ιδέα. Μόλις πήρα τις μετοχές και ανέλαβα τις ευθύνες, όλοι έφυγαν από δίπλα μου και η πολιτεία μου γύρισε την πλάτη. Έχασα αυτά που είχα κι αυτά που δεν είχα. Πληρώνω πάνω από 100.000 ευρώ κάθε μήνα. Δουλεύω οπουδήποτε βρω. Και τα δολάρια θα πάρω και τα πάντα. Αναζητώ να τραγουδάω συνέχεια για να μπορώ να πληρώνω κάθε τέλος του μήνα», είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Είμαι το πιο αγαπημένο παιδί του ΣΔΟΕ. Δίνω πάρα πολλά χρήματα κάθε μήνα στην πολιτεία και απαιτώ να σταθεί δίπλα μου κι όχι απέναντί μου. Θεωρώ ότι δεν μου αξίζει να με σέρνουν σαν σεσημασμένο κακοποιό και να μου παίρνουν αποτυπώματα, δεν αξίζει σε κανένα Έλληνα. Είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρχω για να πληρώνω. Αν με βάλουν φυλακή, όπως τον Γαβαλά, πώς θα μπορώ να προσφέρω;».