ΠΑΟΚ, Γκαρσία και… υπομονή

Τα πράγματα στον ΠΑΟΚ έχουν αλλάξει και πλέον όλα κινούνται σε άλλους ρυθμούς, πολύ πιο αργούς σε σχέση με το παρελθόν. Όλα, ή σχεδόν όλα, περνάνε πια από το χέρι του Σαββίδη ή των πολύ έμπιστων συνεργατών του και όπως είναι λογικό, μέχρι να πιάσει ο μεγαλομέτοχος όλα τα θέματα, αυτά καθυστερούν.

Η υπόθεση Αναστασιάδη κράτησε σχεδόν τρεις εβδομάδες, μέχρι να παρουσιαστεί ο προπονητής. Πρώτα, τσέκαρε τα πάντα ο Σαββίδης, έδωσε το ΟΚ και έπεσαν οι υπογραφές.

Η υπόθεση Ρατς, που όπως αποκάλυψε το Thessports την Τρίτη, έφυγε χωρίς να υπογράψει, δεν έχει τελειώσει ακόμη. Όπως γράψαμε και χθες δεν πρόκειται να χαλάσει, αλλά θέλει το χρόνο της, από την ώρα, που όλα πλέον, περνούν από κόσκινο.

Το ίδιο ισχύει και για την υπόθεση του Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός έχει συμφωνήσει με τον Βρύζα και με τον Αναστασιάδη και θα αναλάβει το πόστο του βοηθού προπονητή. Όλα είναι συμφωνημένα, μόνο που αν δεν δώσει το ΟΚ ο Σαββίδης, δεν γίνεται τίποτα.

Ο μεγαμέτοχος του ΠΑΟΚ ήταν να έρθει τις προηγούμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, τελικά αυτό δεν έγινε.

Στην Τούμπα τον περιμένουν, για να δώσει το πράσινο φως και να προχωρήσουν θέματα.

Στις 25 Ιουνίου, την ερχόμενη Τετάρτη, δηλαδή, θα γίνει η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν και μέχρι τώρα, υπάρχουν μόνο αποχωρήσεις.