Σοβαρεύει το πράγμα για την Μάντσεστερ Σίτι

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, η UEFA παρέπεμψε την υπόθεση της Μάντσεστερ Σίτι με την παραβίαση κανονισμών του Financial Fair Play στο δικαστικό όργανο της αρμόδιας αρχής των οικονομικών δεδομένων. Πλέον ο κίνδυνος αποκλεισμού από το Champions League είναι πιο κοντά από ποτέ.

“O υπεύθυνος της έρευνας του CFCB, αφού συμβουλεύτηκε από τα άλλα μέλη του ανεξάρτητου τμήματος έρευνας του συμβουλίου του οικονομικού ελέγχου, αποφάσισε σήμερα να παραπέμψει τη Μάντσεστερ Σίτι στο δικαστικό τμήμα του CFCB, αφού η έρευνα ολοκληρώθηκε. Η UEFA δεν θα κάνει κανένα άλλο σχόλιο στο ζήτημα μέχρι να ανακοινωθεί η απόφαση” ανέφερε η επίσημη ενημέρωση.

Από την πλευρά της η Σίτι εξέδωσε ανακοίνωση: “Η Μάντσεστερ Σίτι είναι απογοητευμένη, αλλά όχι έκπληκτη, από την ξαφνική ανακοίνωση της απόφασης του υπεύθυνου της έρευνας, Ιβ Λετέρμ. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αισιόδοξη ότι θα αθωωθεί όταν η υπόθεση ελεγχθεί από ένα ανεξάρτητο δικαστικό τμήμα. Οι κατηγορίες για οικονομικές παρατυπίες παραμένουν εσφαλμένες. Η απόφαση περιλαμβάνει λάθη και μπερδέματα.”