Ενημέρωση και… Μπραζούκα

Στη Φλοριανόπολη της Βραζιλίας βρίσκεται ο Ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος, επικεφαλής αντιπροσωπείας της ΕΠΟ, στην οποία συμμετέχουν ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Τάκης Φύσσας και ο διευθυντής Marketing Γιάννης Φαρφαρέλλης, όπου διεξάγεται διήμερίδα με αντικείμενο την ενημέρωση των ομάδων που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014.

Στη σημερινή πρώτη ημέρα της διημερίδας τα μέλη όλων των αποστολών ενημερώθηκαν εκτενώς για θέματα που αφορούν τη διαμονή, τη μετακίνηση, την ασφάλεια, τα εισιτήρια, το μάρκετινγκ, τις μετακινήσεις και τα ΜΜΕ ενώ στο περιθώριο των εργασιών έγινε και φωτογράφηση για τις ανάγκες της FIFA, όλων των προπονητών με τη μπάλα της τελικής φάσης, τη γνωστή σε όλους πλέον “Μπραζούκα”.

Οι εργασίες της διημερίδας ολοκληρώνονται αύριο το βράδυ και στη συνέχεια η ελληνική αποστολή θα “πετάξει” στο Αρακαζού, την πόλη-βάση της ελληνικής ομάδας τις ημέρες παραμονής της στη Βραζιλία. Το Σάββατο ο κ. Σάντος και οι συνεργάτες του θα ταξιδέψουν από τη Βραζιλία στη Νίκαια, προκειμένου να την Κυριακή να παραστούν στην κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.