Ποτάκι, φαγητό και… blog «Κατσούρ»

Ο Κώστας Κατσουράνης γιόρτασε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα τα 35α γενέθλιά του σε ρεστοράν του Αρακαζού. Εκεί, άκουσε στα πορτογαλικά το happy birthday από τους υπαλλήλους, ενώ δεκάδες Βραζιλιάνοι πολιόρκησαν τους Ελληνες διεθνείς για μια φωτογραφία και ένα αυτόγραφο.

Το κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι πολύ καλό, το επεισόδιο Τζαβέλλα – Μανιάτη, φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν και με αφορμή τα γενέθλια του “Κατσούρ” η ομάδα ήρθε πιο… κοντά χαλαρώνοντας με καλό φαγητό και λίγο ποτό στο κέντρο του Αρακαζού.

Ο Κατσουράνης πριν από το γεύμα της Εθνικής ομάδας κάθισε και “εγραψε” στο προσωπικό blog που διατηρεί σε ιστοσελίδα κινητής τηλεφωνίας, τόσο για το ματς με την Ιαπωνία, όσο και για τον “τελικό” με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Γράφει ο Κώστας Κατσουράνης…

«Το ματς με την Ιαπωνία έχει τελειώσει και παρά τις δυσκολίες, συνολικά πήγε καλά για την ομάδα. Πήραμε ένα αποτέλεσμα που το θέλαμε αφού εκτός από την τόνωση της αυτοπεποίθησης, μας κρατά και ζωντανούς για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση αφού το τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι είναι μόλις σε 3 ημέρες. Όλα τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα και απόλυτα συνειδητοποιημένα για το τι μας περιμένει. Κάθε ένας από εμάς ανυπομονεί για αυτά τα 90 λεπτά στα οποία θα η ομάδα θα κάνει αυτό που πρέπει και αυτό για το οποίο ήρθαμε εδώ, δηλαδή να προκριθούμε στους 16».