Το «αγροτικό» του Μιχόγεβιτς

Η φετινή χρονιά, βρήκε τον Μάρκο Μιχόγεβιτς δανεικό στην Κρήτη, αγωνιζόμενος με την φανέλα του ΟΦΗ. Ο Βόσνιος αμυντικός έκανε το «αγροτικό» του και ελπίζει σε μια ευκαιρία με τον ΠΑΟΚ.

Ανοίγοντας τον φάκελο «δανεικοί» στον ΠΑΟΚ, θα βρει κανείς μεταξύ άλλων, το όνομα του Μάρκο Μιχόγεβιτς. Ο νεαρός αμυντικός μέσος αποκτήθηκε πέρσι τον Γενάρη από την Σαράγεβο έναντι 300.000 ευρώ, με τον Δικέφαλο να κάνει μια επένδυση στο μέλλον.

Στην πατρίδα του θεωρείται ένα ανερχόμενο ταλέντο, αφού πρόκειται για ένα σύγχρονο στόπερ, που μπορεί με ευελιξία να αγωνιστεί και ως αμυντικός χαφ.

Όπως ήταν λογικό, λόγω της χαμηλής εμπειρίας του, αποφασίστηκε το καλοκαίρι να πάει δανεικός στον ΟΦΗ, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να ωριμάσει ποδοσφαιρικά.

Η σεζόν που πραγματοποίησε στους ασπρόμαυρους δεν ήταν κακή, τηρουμένων των αναλογιών, παίζοντας συνολικά 27 παιχνίδια (22 στο πρωτάθλημα και 5 στο Κύπελλο).

Το καλοκαίρι, ο Βόσνιος αναμένεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και μένει να φανεί αν ο Λουτσέσκου θα τον συμπεριλάβει στην προετοιμασία, δίνοντάς του την ευκαιρία να αποδείξει πράγματα.

Θυμίζουμε πως ο Μιχόγεβιτς, έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ως τον Δεκέμβρη του 2020.