«Κουμάντο χωρίς λεφτά στον Άρη»

Ενα από τα «θύματα» της κρίσης των τελευταίων ετών στον Άρη ήταν ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος- αρκετά νωρίς για κάποιους- «θυσιάστηκε» για να βγάλει η ομάδα κάποια από τα έξοδα της χρονιάς.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής προσπαθεί να εξελιχθεί και να κερδίσει σε κάθε επίπεδο από την παρουσία του στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, χωρίς να βγαίνει από το μυαλό του ο Άρης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Metrosport» μίλησε για τους «κίτρινους» και για το πώς ο ίδιος βίωσε καταστάσεις στο σύλλογο που τον ανέδειξε.

«Στον Άρη όλοι θέλουν να γίνουν πρόεδροι. Χωρίς λεφτά θέλουν να κάνουν κουμάντο σε μια ΠΑΕ με χιλιάδες κόσμου και τεράστια ιστορία. Το είχα πει και σε άτομο της διοίκησης και ‘στράβωσε’ μαζί μου. ‘Κύριοι, χωρίς λεφτά δεν σηκώνεστε από τον καναπέ του σπιτιού σας για να πάτε στον καναπέ της σουίτας του Χαριλάου», είπε μεταξύ άλλων εκφράζοντας δημοσίως σκέψεις αρκετών οπαδών της ομάδας.

Οσο για τη λύση που ο ίδιος θεωρεί την καλύτερη προκειμένου η ομάδα να γλιτώσει μια και καλή από τα βάρη του παρελθόντος, είναι η εκκαθάριση μέσω της Γ’ Εθνικής. «Η καλύτερη λύση, καλώς ή κακώς είναι η εκκαθάριση μέσω της Γ’’ Εθνικής, όπως έκανε μία άλλη ομάδα στην Ελλάδα, η ΑΕΚ που κακά τα ψέματα σε δύο-τρία χρόνια θα χτυπάει πρωτάθλημα. Είναι σκληρό, συμφωνώ με τον κόσμο, αλλά μόνο έτσι θα καθαρίσει ο Άρης».