«Για τον Παναγιώτη…»

Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ στηρίζει το τουρνουά ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη στη μνήμη του Παναγιώτη Ποικιλίδη. Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και αυτό είναι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν τόσο οι διοργανωτές της εκδήλωσης, όσο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που φιλοξενεί στην επίσημη ιστοσελίδα της δηλώσεις τεσσάρων ανθρώπων του Δικεφάλου για το αυριανό τουρνουά.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Την Τρίτη 24.06 ο Παλαλιακός, η ποδοσφαιρική ομάδα που έχουν σχηματίσει Πόντιοι καλλιτέχνες και όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ τιμούν τη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Ποικιλίδη σε ένα τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

«Το τουρνουά αυτό γίνεται στο όνομα του Παναγιώτη Ποικιλίδη και το κάλεσμα συμμετοχής το δέχτηκαν τόσο οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ όσο και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Καλαμαριάς», είπε στο paokfc.gr ο προπονητής του Παλαλιακού, Μίλτος Ανδρεανίδης και συνέχισε: «Ελπίζουμε η συγκεκριμένη διοργάνωση να γίνει θεσμός. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει τη Τρίτη στον γήπεδο και να τιμήσει με τη παρουσία του τη μνήμη του Παναγιώτη Ποικιλίδη».

Από τη μεριά του ο Στέφανος Σαράτσης, πρώην μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ και νυν μέλος του Παλαλιακού, μας είπε: «Είναι μια πρωτοβουλία για να τιμήσουμε τη μνήμη του Παναγιώτη Ποικιλίδη, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας των Ποντίων καλλιτεχνών. Αυτό το τουρνουά ήταν επιθυμία του Παλαλιακού και ανταποκρίθηκαν τόσο οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, όσο και αυτοί της Καλαμαριάς.Τη Τρίτη (24.06) στις 19.00, καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να τιμήσουμε τη μνήμη του Παναγιώτη Ποικιλίδη».

Ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος δήλωσε: «Για εμάς είναι τιμή που μας έχουν καλέσει σε αυτό το τουρνουά που οργανώνει η ποδοσφαιρική ομάδα των Πόντιων καλλιτεχνών για τη μνήμη του Παναγιώτη Ποικιλίδη, Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ήταν αδύνατον να μη δεχτούν αυτή την πρόσκληση. Νομίζω πως αυτή η ενέργεια έπρεπε να γίνει γιατί ο Παναγιώτης αγάπησε τον ΠΑΟΚ και τον αγαπάει ακόμα από εκεί που είναι. Δίνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και κουράγιο».

Επίσης, ο γραμματέας των Παλαιμάχων, Απόστολος Σαββουλίδης, επεσήμανε: «Είναι ένα παιχνίδι προς τιμή του Παναγιώτη Ποικιλίδη διότι ο ΠΑΟΚ ήταν μέσα στη καρδιά του, υπηρέτησε αυτή την ομάδα, ήταν αυτονόητο οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να ανταποκριθούν σε αυτό το αίτημα. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η προσπάθεια δεν θα μείνει μόνο εδώ».