«Επαφές με Άρη για ΑΦΜ»

Η ιστορία του ΑΦΜ του Εθνικού Γαζώρου για τον Άρη δεν είναι καινούρια, ωστόσο ο Μάκης Κατσαβάκης, τεχνικός διευθυντής της ομάδας των Σερρών, την επανέφερε στο προσκήνιο δύο 24ωρα πριν την κρίσιμη γ.σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Ο πρώην προπονητής των «κίτρινων» σε συνέντευξή του στο «Αθλητικό Metropolis» ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα, επιβεβαιώνοντας μεν την πληροφορία των επαφών, δηλώνοντας όμως άγνοια για κάτι παραπάνω.

«Από όσα ξέρω έγιναν κάποιες συζητήσεις με τους ανθρώπους του Εθνικού Γαζώρου. Από εκεί και πέρα εγώ είμαι προπονητής και δεν μπορώ να γνωρίζω περισσότερα. Έλειπα και τις τελευταίες ημέρες στο Άγιο Όρος και δεν είχα επαφές. Απ’ ό,τι κατάλαβα ήταν μια προκαταρκτική κουβέντα. Δεν μπορώ να ξέρω σε λεπτομέρειες και ούτε μπήκαν σε λεπτομέρειες τα άτομα που συναντήθηκαν», σχολίασε ο έμπειρος προπονητής.

Πριν μερικές μέρες πάντως διοικούντες του Εθνικού απηύθυναν πρόσκληση στον Πανσερραϊκό για συγχώνευση των δύο ομάδων με  ΑΦΜ της ομάδας του Γαζώρου, ενώ η τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ Άρης όπου σταθεί κι όπου βρεθεί απορρίπτει αυτό το ενδεχόμενο ως λύση.