Αποκάλυψη Ερέρα για Μπράβο και Καρυπίδη

Σε συνέντευξή του σε ισπανική εφημερίδα ο Πάκο Ερέρα μιλά για τον Ραούλ Μπράβο και τη συμπεριφορά του όσο συνυπήρξαν στον Άρη, αλλά και για χρήματα που είχε δώσει ο παλαίμαχος αμυντικός στον Θόδωρο Καρυπίδη.

Καθώς συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με την «Επιχείρηση Οίκος» που αποκάλυψε το κύκλωμα που έστηνε παιχνίδια στην Ισπανία, οι δημοσιογράφοι στη χώρα της Ιβηρικής αναζητούν στοιχεία σχετικά με τη… δράση του Ραούλ Μπράβο και στο διάστημα που ήταν στη χώρα μας.

«Εγώ έχω πάντα το δικό μου τεχνικό επιτελείο. Όταν πήγα στον Άρη μου είπαν ότι έπρεπε να είναι δεύτερος προπονητής ο Ραούλ Μπράβο. Δεν είχα μιλήσει ποτέ μαζί του, αλλά το δέχθηκα» είπε ο Ερέρα στην εφημερίδα «ABC».

«Με τον Μπράβο δούλεψα το πολύ τρεις μήνες, διότι αρχικά δεν ήταν μαζί μας. Ζούσε σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης, είχε άλλη παρέα. Ήταν συμπαθητικός και του άρεσε να κάνει αστεία. Ήταν μια επαγγελματική σχέση και τίποτα παραπάνω. Ο πρόεδρος δεν μιλούσε αγγλικά και ήταν δύσκολο να επικοινωνήσει μαζί του. Επέμενε πολύ, όμως, να είναι ο Ραούλ Μπράβο δεύτερος προπονητής. Είχε άλλες επιχειρήσεις εκτός του ποδοσφαίρου και δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελε να συνεχίσει με την ομάδα. Γνωρίζαμε, βέβαια, πως ο Ραούλ Μπράβο του είχε δανείσει 300.000 ευρώ. Ο Καρυπίδης είχε ένα γραφείο στην Αθήνα και περνούσε εκεί το 80% του χρόνου του. Σπάνια τον βλέπαμε» λέει, επίσης, ο Ισπανός προπονητής στην ίδια συνέντευξη και συμπληρώνει:

«Μπορεί να ήθελε να έχω τον Ραούλ Μπράβο δεύτερο προπονητή επειδή του χρωστούσε χρήματα. Δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα. Είναι μια υπόθεση. Στην αρχή φαινόταν ότι ήταν φίλοι, αλλά στην πορεία η σχέση τους ψυχράνθηκε. Πιστεύω ότι κατέληξε με άσχημο τρόπο η σχέση τους».

Ο Ερέρα ρωτήθηκε να περιγράψει πως ήταν η συμπεριφορά του Μπράβο.

«Κάτι που μου είχε τραβήξει την προσοχή ήταν ότι ο Ραούλ δεν σήκωνε ποτέ το τηλέφωνο όταν τον καλούσαμε. Ήταν πολύ δύσκολο να μιλήσεις μαζί του. Απαντούσε μόνο μέσω whatsapp. Δεν μιλήσαμε ποτέ για στοιχηματισμό ή για στημένα παιχνίδια. Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο θέμα συζήτησης ή κάτι παρόμοιο που θα μου δημιουργούσε υποψία» κατέληξε ο Ερέρα.

πηγή: sdna.gr