Αύριο το τουρνουά για Ποικιλίδη

Τουρνουά στη μνήμη του Παναγιώτη Ποικίλίδη διοργανώνεται αύριο το απόγευμα στο γήπεδο της Καλαμαριάς, με την συμμετοχή των βετεράνων του ΠΑΟΚ, των βετεράνων του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Παλαλαϊκού, της ομάδας των πόντιων καλλιτεχνών.

«Ο Παναγιώτης ήταν ένας μεγάλος ΠΑΟΚτσής και δεν μπορούσαμε να πούμε όχι στην πρόταση να τιμήσουμε τη μνήμη του με τη συμμετοχή μας σ΄ αυτό το τουρνουά» είπε ο πρόεδρος των βετεράνων του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος.

Για λογαριασμό του περιφερειάρχη, στη σημερινή συνέντευξη τύπου παρέστη η Βούλα Πατουλίδου, που έζησε τον Ποικιλίδη, ως μέλος της Εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Ο Παναγιώτης ήταν πυροσβέστης, αλλά και πυροσβέστης ήθους. Πάντα λειτουργούσε για το σύνολο, όλοι μας είμαστε δίπλα στην οικογένειά του» είπε η Πατουλίδοy…

Στην συνέντευξη τύπου, ήταν ο 15χρονος γιος του Ποικιλίδη, Αλέξανδρος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους, όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση αυτού του τουρνουά και κυρίως το πρώην μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Στέφανο Σαράτση, ο οποίος ήταν παρών στη συνέντευξη τύπου, όπως και οι Ανδρέας Μανδρίνος και Γιώργος Φαρλαλής.

Το τουρνουά διεξάγεται αύριο στις 7.30μμ στο γήπεδο του Απόλλωνα, με ελεύθερη είσοδο.