«Πολεμιστής ο γιος μου, θα τα δώσει όλα για τον Άρη»

Ο εμβληματικός Γκάρι Σούντγκρεν, βετεράνος διεθνής Σουηδός και πατέρας του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Άρη, Ντάνιελ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena Fm».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν σκοπεύει να επισκεφτεί την Θεσσαλονίκη: «Θα έρθω στην Θεσσαλονίκη στα τέλη Αυγούστου, μαζί με την σύζυγό μου. Ξέρω ότι είναι όμορφη πόλη και ανυπομονώ».

Για το νέο βήμα της καριέρας του γιου του, Ντάνιελ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι στην οικογένεια. Ελπίζουμε να έκανε την καλύτερη επιλογή. Όπως πάλευε σε όλη του την καριέρα, το ίδιο θα κάνει και στον Άρη νομίζω».

Για το γεγονός ότι θεωρείται από τους πιο δυναμικούς παίκτες στη Σουηδία: «Πάντα ήταν ένας μεγάλος μαχητής, πάντα έδινε το 100% του σε προπονήσεις και αγώνες. Θα δείτε έναν πολύ καλό χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο και δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό».

Για τον άλλο γιο του, Ρόμπι που είναι επίσης ποδοσφαιριστής και την ευκαιρία του Ντάνιελ να αγωνιστεί πρώτη φορά εκτός Σουηδίας: «Όταν όλοι είναι μικροί, θέλουν να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και να παίξουν εκτός της χώρας τους, τώρα ο Ντάνιελ θα ζήσει την δική του περιπέτεια και ελπίζω να είναι ωραία. Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιδιά μου, είμαι πολύ ικανοποιημένος για όλα όσα έχουν πετύχει. Δεν τους πίεσα ποτέ, ο Ντάνιελ πάντα χαιρόταν να παίζει ποδόσφαιρο και τον υποστήριζα για αυτό. Πάντα του έλεγα ότι αν παλέψει και προσπαθήσει σκληρά θα έρθουν οι επιτυχίες. Χάρηκα πολύ όταν ήρθε στην ΑΙΚ, γιατί είμαι οπαδός της ομάδας και το ίδιο χαίρομαι τώρα για τον Άρη».

Για την υποδοχή των φίλων του Άρη στην Θεσσαλονίκη: «Ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με την υποδοχή στον Άρη, ανυπομονεί να υπογράψει το συμβόλαιό του. Είναι πραγματικός μαχητής. Δεν θα τα παρατήσει ποτέ και θα κάνει το παν στο γήπεδο για να κερδίσει η ομάδα του».