Του έκανε πρόταση και περιμένει

Το όνομα του Κώστα Φουρτούνη ακούγεται πολύ τον τελευταίο καιρό, σήμερα ακούστηκε και πάλι, καθώς ο 22χρονος ακραίος επιθετικός, δεν ξεκίνησε προετοιμασία με την Καϊζερσλάουτερν, με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο.

Αυτό ήταν συμφωνημένο ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς ο Τρικαλινός ποδοσφαιριστής δεν θα συνεχίσει στην Καϊζερσλάουτερν κι από το τέλος της προηγούμενης σεζόν, έχει πάρει το ΟΚ για να ψάξει ομάδα, που θα φέρει στην ομάδα τους ένα έστω και μικρό ποσό, για να αποσπάσει την ελευθερία του.

Ο Φορτούνης δεν είναι απλά στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, του έχει γίνει ήδη πρόταση για να έρθει στην Τούμπα, με συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία.

Ο 22χρονος επιθετικός δεν θέλει να δεσμευτεί ακόμη, καθώς προτεραιότητά του είναι να παίξει στο εξωτερικό κι αν είναι δυνατόν, να συνεχίσει στη Γερμανία.

Με τον μάνατζέρ του ο ΠΑΟΚ έχει καλή σχέση, έχει συζητήσει μαζί του και είναι βέβαιο ότι αν αρχίσουν να παιρνούν οι μέρες και δεν προκύπτει καλή πρόταση από το εξωτερικό, ο Φορτούνης θα έρχεται πιο κοντά στον ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι μια υπόθεση που θέλει υπομονή και στον ΠΑΟΚ θα περιμένουν.

Η Καϊζερσλάουτερν αποφάσισε να τον αφήσει να φύγει, καθώς δεν φαίνεται να τον πιστεύει πολύ πια.

Στην τελευταία σεζόν, έκανε μόλις 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, οι περισσότερες ως αλλαγή και μόλις σε 5 παιχνίδια έπαιξε περισσότερο από 45’.

Στον ΠΑΟΚ βέβαια τον πιστεύουν, θεωρούν ότι έχει περιθώρια εξέλιξης.