Αποκάλυψη από την εισβολέα του τελικού: «Μου έστειλαν μήνυμα δυο ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ»

Στην αποκάλυψη ότι μετά τον τελικό της έστειλαν μήνυμα δυο ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ, προέβη η εισβολέας του τελικού του Champions League, Κίνσεϊ Βολάνσκι, μιλώντας στην εφημερίδα «Sun».

Αναλυτικά, τα όσα είπε: 

«Θέλω μέχρι τα 30 να έχω κάνει πολλά χρήματα έτσι ώστε να μπορέσω να αποσυρθώ και να μην χρειάζεται να δουλεύω. Η εισβολή στον τελικό του Champions League είναι κάτι που θα με βοηθήσει σε αυτό.Θα κάνω και άλλες εισβολές προκειμένου να ανεβάσω το προφίλ μου στα social media» ανέφερε χαρακτηριστικά στην αρχική της τοποθέτηση.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι όση ώρα αυτί βρισκόταν υπό κράτηση, από τις αστυνομικές αρχές, ο αριθμός των ανθρώπων που την ακολουθούσαν στο Instagram αυξήθηκε από τους 300.000 στα 2.000.000, με την ίδια να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι :«Δεν μπορείς να αγοράσεις τέτοια δημοσιότητα», ενώ στην συνέχεια συμπλήρωσε πως «Ξαφνικά ήμουν διάσημη σε όλο τον κόσμο και οι προτάσεις για δουλειά έπεφταν βροχή. Δεν έκανα κακό σε κανέναν. Απλά ήταν διασκεδαστικό. Ο κόσμος το λάτρεψε, οι παίκτες το ευχαριστήθηκαν, ενώ ακόμα και οι αστυνομικοί ζητούσαν να βγάλουν φωτογραφία μαζί μου. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα η ίδια προχώρησε και σε μία αποκάλυψη, καθώς υποστήριξε πως δέχτηκε μηνύματα από δύο παίκτες της Λίβερπουλ, στα οποία όμως δεν απάντησε καθώς έχει σύντροφο όπως χαρακτηριστικά είπε.

Μάλιστα ρωτήθηκε και για την αντίδραση του πατέρα της, που είναι αστυνομικός στο επάγγελμα, απαντώντας: 

«Ξέρουν τι άτομο είμαι και δεν αποτέλεσε έκπληξη για αυτούς. Ο πατέρας μου είναι ικανοποιημένος που δεν το έκανα γυμνή» ανέφερε χαρακτηριστικά το ξανθό μοντέλο με καταγωγή από την Ρωσία.