«Στόχος του Άρη ο τελικός κυπέλλου και η Ευρώπη»

Για την σεζόν που πέρασε αλλά και για αυτή που ακολουθεί, μίλησε μεταξύ άλλων ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας αμυντικός, στον «Focus FM»: 

Για την προετοιμασία της φετινής σεζόν: «Η ομάδα κινείται. Η διοίκηση κάνει ό,τι πρέπει για να είμαστε έτοιμοι. Έρχεται μια δύσκολη χρονιά, θα χρειαστούν αρκετοί ποιοτικοί παίκτες για να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Για την περσινή χρονιά: «Ήταν κάτι δύσκολο γιατί ήμασταν μια νέα ομάδα, με 18-20 ποδοσφαιριστές. Το να πετυχαίνεις να βγεις στην Ευρώπη είναι κάτι αν μη τι άλλο θετικό. Αν προχωρούσαμε και στο κύπελλο θα ήταν όλα ιδανικά. Ευελπιστούμε να γίνει αυτό του χρόνου».

Για το αν είναι στόχος το Κύπελλο: «Σίγουρα, ένας από τους στόχος μας θα είναι να πάει η ομάδα σε ένα τελικό, που το θέλει πολύ και ο κόσμος. Από εκεί και πέρα, πρέπει ο Άρης να είναι πάντα στις ευρωπαϊκές θέσεις».

Για την αλλαγή προπονητή και το ότι συνεχίζει ο Παντελίδης: «Και με τον προηγούμενο προπονητή παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν ήρθαν κάποια αποτελέσματα. Ήρθε ο κ. Παντελίδης, δεν ήταν εύκολο να αλλάξει γρήγορα πολλά. Η διοίκηση τον στήριξε και πέτυχε. Είναι θετικό ότι συνεχίζει και τη νέα χρονιά, γιατί γνωριζόμαστε και το θέμα της ομοιογένειας είναι λυμένο. Από εκεί και πέρα θα έρθουν και οι καινούριοι παίκτες και πρέπει να περάσουμε τον πρώτο γύρο στην Ευρώπη. H ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη σ’ έναν μήνα».

Για τους νέους παίκτες: «Ο Άρης είναι μία ομάδα δύσκολη με απαιτήσεις, πρέπει να πιάσεις τον σφυγμό και δεν είναι εύκολο για όλους να προσαρμοστούν».

Για την πιο άσχημη και την πιο όμορφη στιγμή της περασμένης σεζόν: «Η πιο άσχημη στιγμή ήταν σίγουρα ο αποκλεισμός του Κυπέλλου. Καλές στιγμές είχαμε πολλές. Αλλά το ματς που μας έδωσε ώθηση πέρα από την Ξάνθη ήταν και η νίκη επί της Λαμίας, με το γκολ του Ματίγια στο τελευταίο λεπτό».

Για τους πανηγυρισμούς με χέρια μπροστά από τη θύρα των οργανωμένων: «Αν δεν το νιώσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις. Το κάνουμε και για τον κόσμο. Να γουστάρει, αλλά πιο πολύ γουστάρουμε εμείς».