Στεφανίδης για όλα!

Μία ημέρα πριν από την γενική συνέλευση της ΚΜΑ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Παναγιώτης Στεφανίδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, τονίζοντας για μία ακόμη φορά την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα παίξει στην Β’ Εθνική και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αναφέρθηκε στην παραίτηση Ψηφίδη, λέγοντας πως ήδη έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του, διέψευσε τα περί «Ελληνικού Χρυσού», μίλησε και για το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Στην αρχική τοποθέτησή του ο Στεφανίδης τόνισε: «Οσοι ενδιαφέρονται για Γ’ Εθνική και ΑΦΜ, ας πάνε να πάρουν και θα τα πούμε αντίπαλοι στο Χαριλάου. Δεν μπορεί να συζητούμε τέτοια πράγματα στην συνέλευση της ΚΜΑ. Πρέπει να συνεχίσουε. Δεν μπορούμε να πάρουμε υπογραφές, γιατί μας ρωτούν σε ποια κατηγορία θα παίξουμε. Θα ανακοινώσουμε πέντε πραγματάκια κι αν μας θέλετε θα συνεχίσουμε. Ή θα στηρίξουμε την διοίκηση ή όχι. Και τον αντκαταστάτη του Ψηφίδη έχουμε βρει. Εγώ δεν χρωτάω τίποτα. Πιστεύω στην προσπάθεια. Θα παίξουμε Β’ Εθνική και θα πάμε για την άνοδο. Δε νομίζω ότι ο Αρης μπορεί να διαλυθεί για το ποσό που οφείλει. Οσοι δεν πιστεύουν μπορούν να υποστηρίξουν άλλες ομάδες».

Για τα περί αλλαγής ΑΦΜ και με το άρθρο 106 ια είπε: «Εχει αλλαγή ΑΦΜ, αλλά διατηρείς το όνομα και τα στοιχεία σου. Μας είπαν ότι ο Ψηφίδης έκανε κινήσεις και επαφές για αφορά ΑΦΜ και έτσι αποδείχθηκε».

Για την «Ελληνικός Χρυσός» τόνισε: «Μπορείτε να απευθείτε στην εταιρεία και σε όλους αυτούς που γράφανε και ποσά. Εχω πει τίποτα ποτέ εγώ; Πάρα πολλά ακούγονται όλο αυτό το διάστημα. Δεν μπορώ να ασχολούμαι με αυτά. Αν μαζέψω δημοσιεύματα με μπαρούφες θα βγάλουμε βιβλίο».

Για τα τηλεοπτικά είπε: «Μια βάση μας είναι το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Αλλα όταν είπαμε στην συνέντευξη Τύπου ότι δεν αποδεχόμαστε τα 300 χιλιάρικα μας χλευάσανε. Ότι είναι ανακοινώσιμο θα το πούμε στην συνέλευση».

Για τον αντικαταστάτη του Ψηφίδη ανέφερε: «Θα είναι κάποιος άνθρωπος από την οοικογένεια του Αρη, που δεν έχει θητεύσει σε διοίκηση. Κάποιοι μπορεί να τρίβουν τα χέρια τους που παραιτήθηκε ο Ψηφίδης, αλλά ας μην ανησυχούνε. Δεν θα σας το πω γιατί θα τον πιάσουν και θα του πουν ένα σωρό. Θα τον ξεφτιλίσουν τον ανθρωπο. Η παραίτηση του Ψηφίδη δεν ήταν έκπληξη, ήταν αναμενόμενο, γιατί αν δεν το έκανε θα το συζητούσαμε για να το κάνει. Δεν μπορεί να συμμετέχει σε ένα συμβούλιο, όταν ο ένας διαφωνεί με τους πέντε».

 

* Η συνέντευξη δόθηκε στον Arena 89.4 FM