«Σάρωσε» ξανά το OPEN!

Μπορεί η Εθνική Ελλάδας να είχε και χθες αποκαρδιωτική εικόνα και να βρέθηκε ακόμα μία φορά από νωρίς πίσω στο σκορ (0-2 στο ημίωρο), ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον και τη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στην Αρμενία!

Το OPEN είδε λοιπόν και χθες τα ποσοστά του να εκτοξεύονται, αφού στο γενικό σύνολο το παιχνίδι έκανε μέσο όρο 20,2%! Μάλιστα, για τέσσερα τέταρτα (τα τρία στο β’ ημίχρονο) ο αγώνας της Εθνικής ήταν το πρώτο πρόγραμμα σε τηλεθέαση στην ελληνική τηλεόραση, ξεπερνώντας και τον πρωταγωνιστή της σεζόν στο prime time, τη σειρά Τατουάζ στον Alpha.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πέντε τέταρτα του Ελλάδα-Αρμενία (δηλαδή 75’) κινήθηκαν κατά μ.ό. σε ποσοστά από 20,1 έως 24,5%, ενώ στο peak το ματς «χτύπησε» ακόμη και 26,1%!

Το ΟPEN σάρωσε και στο ανδρικό κοινό με μέσο όρο 25,2% και έξι τέταρτα (δηλαδή σχεδόν ολόκληρος ο αγώνας) να «παίζουν» από το 20,8% μέχρι και το 30,6%! Την ίδια ώρα, επίσης στους άνδρες, το Survivor του ΣΚΑΪ δεν ξεπέρασε σε μ.ό. το 9,4% και το Τατουάζ του Alpha το 12%. Το μόνο πρόγραμμα που στάθηκε στο ύψος του στο ανδρικό κοινό ήταν το Πέτα τη Φριτέζα του ΑΝΤ1 που «άντεξε» και έκανε 19,3%.

Εξαιρετική ήταν και η επίδοση του post game show στο OPEN με όλες τις εξελίξεις από το «μέτωπο» του ΟΑΚΑ: δύο τέταρτα κατέγραψαν διψήφια ποσοστά (10,2% και 10,3%) στο γενικό σύνολο, ενώ στο ανδρικό κοινό ο μέσος όρος της εκπομπής έφτασε στο 12,7%!

Άλλωστε, οι πολύ «δυνατές» δηλώσεις του αρχηγού της Εθνικής Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην κάμερα του OPEN κατά τη διάρκεια του post game show ήταν αυτές που πυροδότησαν τις ραγδαίες εξελίξεις στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

πηγή: dayilymedia.gr