By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Η Κύμη πουλάει τη θέση της στο Λαύριο
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Α1ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Κύμη πουλάει τη θέση της στο Λαύριο

Τhessports
Last updated: 13/06/2019 14:51
Τhessports
Share
SHARE

Το Λαύριο υποβιβάστηκε στην Α2 έπειτα από την απόφαση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ να μην κατέβει στον αγώνα της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της regular season με την Κύμη που εξασφάλισε με αυτόν τον τρόπο την παραμονή της στην Basket League.

Οι Κουμιώτες έσωζαν τη χρονιά μόνο με νίκη στο ΟΑΚΑ και το γεγονός ότι οι «πράσινοι» δεν αγωνίστηκαν τους κράτησε στην Α1, ρίχνοντας το Λαύριο στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Παρ’ όλα αυτά, τα δεδομένα ενδέχεται να αλλάξουν αφού σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο πρόεδρος της Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το Λαύριο που αναμένεται να εξαγοράσει τη θέση της ομάδας της Εύβοιας.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, εφόσον υλοποιηθεί η συγκεκριμένη κίνηση το Λαύριο παύει να έχει έννομο συμφέρον για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος κι έτσι μένει μόνο ο Κολοσσός και ο Ολυμπιακός! Ίσως λοιπόν αυτή η εξέλιξη να αλλάξει τα δεδομένα σχετικά με το ομόφωνο αίτημα του ΕΣΑΚΕ για αύξηση των ομάδων από 14 σε 16 το οποίο εγκρίθηκε από την ΕΟΚ και δεν πρόλαβε να μπει στην τροπολογία γιατί διαλύθηκε η Βουλή.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της Κύμης επικοινώνησαν και με τον Κολοσσό για το συγκεκριμένο ζήτημα αλλά φαίνεται ότι η συμφωνία είναι πιο εύκολο να πραγματοποιηθεί με το Λαύριο. Επίσης ο Αλέξανδρος Θεοδώρου κατέβηκε υποψήφιος στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, δηλώνοντας κατά καιρούς κουρασμένος από την ενασχόληση του με το μπάσκετ κι εκφράζοντας την επιθυμία του να αποσυρθεί.

Μένει να φανεί η τελική κατάληξη των συζητήσεων και το πόσο θα αναδιαμορφώσουν τις ισορροπίες στο ελληνικό μπάσκετ.

πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά άρθρα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Άρης: Η παρουσίαση του Βασίλης Σπανούλη!
«Καμπάνες» για Γιαννακόπουλο και Λεπενιώτη – Δεν τιμωρήθηκε ο Μπαρτζώκας
TAGGED:Α1Μπάσκετ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Η ΚΑΕ ανακοίνωσε το 1o ARIS Business Forum
Next Article «Σε καλή φάση οι τραυματίες»

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US