Τέλος ο Νικοπολίδης από την Εθνική Ελπίδων

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελπίδων αποτελεί ο Αντώνης Νικοπολίδης, με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα να ανακοινώνει μέσω ανάρτησης στο Instagram την αποχώρησή του έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Στην ανακοίνωσή του, ο Αντώνης Νικοπολίδης χαρακτήρισε την Εθνική Ελλάδος ιδέα, ενώ ανέφερε πως ο κύκλος του στην Εθνική Ελπίδων έκλεισε, καθώς ότι είχε να δώσει το έδωσε. Τέλος ευχαρίστησε θερμά τόσο την ΕΠΟ όσο και τους συνεργάτες του για όλα.

Η ανάρτηση του Αντώνη Νικοπολίδη:

«Η Εθνική Ελλάδος δεν είναι απλώς μια ομάδα. Είναι ιδέα. Είναι πάνω απ’ όλους. Αισθάνομαι υπερήφανος που έχω υπάρξει μέλος της – τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής.

Αισθάνομαι πως στην παρούσα φάση ότι είχα να δώσω στην εθνική ελπίδων το έδωσα. Κάπου εδώ, λοιπόν, κλείνει, αυτός ο κύκλος. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΕΠΟ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, τους συνεργάτες μου για την υπομονή και την επιμονή τους, τους παίκτες μου για όλα όσα μοιραστήκαμε.

Για μένα η Εθνική Ελπίδων θα είναι πάντα μια σημαντική στιγμή της καριέρας μου και εύχομαι αυτές οι γενιές, με τις οποίες δούλεψα, να βρεθούν εκεί που τους αξίζει».

https://www.instagram.com/p/Byrhq5zoa46/?utm_source=ig_embed