Ο Μποχωρίδης, το ban της FIBA και ο προπονητής

Η πρόταση του Παναθηναϊκού (ανεπίσημη) στην ΚΑΕ Άρης για τον Λευτέρη Μποχωρίδη δεν ενθουσίασε την διοίκηση των «κίτρινων». Η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν πως Άρης και Μποχωρίδης συμφωνούν σε ένα πράγμα: Πώς ο παίκτης ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων-Ανδρών που θα γίνει φέτος στο Ηράκλειο , δεν έχει λόγο να βιαστεί. Ελπίζουν πως μπορεί να έρθουν ακόμη καλύτερες προτάσεις από Ευρωπαϊκές ομάδες.

Στο μεταξύ οι «γκάφες» της διοίκησης διαδέχονται η μια την άλλη ως προς το θέμα της άρσης απαγόρευσης μεταγραφών από την FIBA. Η ΚΑΕ έσπευσε να διαπραγματευτεί απευθείας με τον αμερικανό Άαρον Μάιλς την παλιά οφειλή -αυτή  που τον οδήγησε στην FIBA-, γεγονός που προκάλεσε τον εκνευρισμό της εταιρείας (της «Όκταγκον»), που τον εκπροσωπεί η οποία διαμαρτυρήθηκε και ζητάει πλέον όλο το ποσό που οφείλεται στον παίκτη.

Εμπόδια προέκυψαν και  ως προς την υπόθεση Ντάνστον. Η ΚΑΕ άρχισε να κατηγορεί εμμέσως τον μάνατζερ του αμερικανού πώς εγείρει απαιτήσεις και για άλλους παίκτες που συνεργάσθηκαν στο παρελθόν με τον Άρη, γεγονός που επίσης εκνεύρισε τον ατζέντη ο οποίος ζήτησε επαναδιαπραγμάτευση από μηδενική βάση για τον Ντάνστον για όλο το ποσό! Τα μέλη της διοίκησης συνεχίζουν να παλεύουν αυτές τις υποθέσεις ωστόσο αυτοί οι αδέξιοι χειρισμοί του κ. Αρβανίτη, καθυστερούν την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων.

Σε ότι αφορά το θέμα προπονητή έγινε μια επαφή με τον Δημήτρη Πρίφτη όμως στην ΚΑΕ δεν βιάζονται. Θέλουν να τελειώσουν με το θέμα της FIBA , να αποκτήσουν ξανά δικαίωμα μεταγραφών και τότε ενδεχομένως να απευθυνθούν και σε άλλον προπονητή. Μεγαλύτερο όνομα. Σε ότι αφορά το θέμα της Ευρωπαϊκής συμμετοχής, στην ΚΑΕ λένε πώς ο Άρης πρέπει να παίξει στην Ευρώπη όμως τα οικονομικά δεδομένα για την ώρα δεν ευνοούν την υλοποίηση αυτής της επιθυμίας.