«Μια νέα εμπειρία ο ΠΑΟΚ»

Τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Ρώσος ακραίος Ντμίτρι Ιλίνιχ, τονίζοντας την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αναλυτικά:

“Είναι ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και νιώθω πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Θα είναι μια νέα εμπειρία και εύχομαι να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Γνωρίζω, ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ιστορία, αρκετές επιτυχίες και φοβερούς φιλάθλους. Οι στόχοι πάντα είναι υψηλοί και νιώθω ωραία που γίνομαι μέλος του συλλόγου.

Εύχομαι οι φίλαθλοί της ομάδας, να βρίσκονται πάντα δίπλα μας και σε κάθε παιχνίδι, ειδικά στο ΡΑΟΚ Sports Αrena. Είναι σημαντικό να μας υποστηρίξουν και να πανηγυρίσουμε κάθε νίκη μαζί!

Με τον κ. Φιλίποφ, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, όμως δεν έπαιξα ποτέ υπό την καθοδήγησή του. Είναι ένας αξιόλογος και έμπειρος προπονητής. Μιλήσαμε κάποιες φορές και αμέσως βρήκαμε σημείο επικοινωνίας. Πιστεύω ότι θα είναι μια καλή συνεργασία και για τους δυο μας.

Επαναλαμβάνω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και θα αγωνίζομαι για τον ΠΑΟΚ. Θα κάνω ότι είναι δυνατόν, σε κάθε παιχνίδι, για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της διοίκησης και των φιλάθλων”.