Ανακοίνωση με… αιχμές της Μπράγκα για Φερέιρα!

Αργά το βράδυ της Δευτέρας η Μπράγκα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ανακοίνωσε την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον Αμπέλ Φερέιρα και παράλληλα επιβεβαίωσε την “μετακόμιση” των συνεργατών του Πορτογάλου προπονητή στον Δικέφαλο.

“Δεδομένου του επίμονου αιτήματος του προπονητή και της συνειδητοποίησης ότι οι συνθήκες για την συνέχιση της θητείας του σε αυτή την ομάδα και η συμμετοχή του για τους στόχους αυτής της σεζόν δεν ήταν εγγυημένες, δεν υπήρχε εναλλακτική λύση που να διασφαλίζει τα συμφέροντα του συλλόγου και της διαπραγματευτικής του θέσης”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Μπράγκα βγάζοντας μια “πικρία” για την στάση του 40χρονου κόουτς.

“Σεβόμενοι αυτή την επιλογή, συμφωνήθηκε να αποχωρήσει ο προπονητής καθώς και οι συνεργάτες του Ζοάο Μαρτίνς, Κάρλος Μαρτίνιο και Βίτορ Καστανίεϊρα. Η Μπράγκα καταγράφει το έργο του προπονητή κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών, θέλοντας τον Αμπέλ Φερέιρα να έχει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες με την νέα του ομάδα σε αυτή την νέα σελίδα στην καριέρα του”, καταλήγει η αναφορά της πορτογαλικής ομάδας.