Ο Γαλανός παρουσίασε Τσιώλη κι εγγυητικές

Την προφορική συμφωνία του με τον Σάκη Τσιώλη ανακοίνωσε ο Γιώργος Γαλανός κατά την ομιλία του στην ΓΣ της ΚΜΑ. Παράλληλα, παρουσίασε και διάφορες εγγυητικές επιστολές για να πείσει για την οικονομική δυνατότητα που έχει «υποσχεθεί».

«Χαίρομαι που με την πρόταση μας αφυπνίσαμε τον κόσμο του Άρη. Η Γ’ Εθνική είναι ένας δύσκολος δρόμος, αλλά είναι η μόνη λύση», είπε αρχικά και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Πρέπει όλοι μαζί να προχωρήσουμε ενωμένοι. Στεναχωριέμαι με αυτά που βλέπω. Αυτή η εσωστρέφεια πρέπει να σταματήσει στον Άρη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πλάνο που έχει καταρτίσει: «Εμείς είμαστε μία ομάδα με χρήματα και σχέδιο. Με κατηγόρησαν ότι δεν έχω εγγυητική επιστολή. Έχω στα χέρια μου 70 εγγυητικές επιστολές, τις οποίες χρησιμοποίησα τους τελευταίους δύο μήνες. Είμαστε μια ομάδα με σχέδιο και χρήματα. Θα χτίσω μόνος μου τον Άρη και μετά να έρθετε να πάρετε διαρκείας, βλέποντας στρωμένη ομάδα. Στη Γ’ Εθνική χρειάζονται 500-600 χιλιάδες ευρώ για να ανέβεις τρένο. Έχουμε όραμα, έχουμε κλείσει κτίρια για τον Άρη. Ο Άρης δεν μπορεί να σταθεί στη Β’ Εθνική με αυτά τα χρήματα».

Έπειτα αποκάλυψε την συμφωνία με τον Σάκη Τσιώλη: «χουμε προπονητή. Αυτός είναι ο Σάκης Τσιώλης. Μας έδωσε τον λόγο του. Δεσμεύτηκα να μην πω το όνομα του, αλλά το είπα», ενώ δεν έλειψαν και οι… μπηχτές για την διοίκηση Στεφανίδη: «Δεν μπόρεσε τίποτα να φέρει ως πρόταση στο τραπέζι. Εστω ένα προσύμφωνο, δεν ζητήσαμε κάποιο συμφωνητικό. Επίσης, αφού ήξερε ότι δεν υπάρχει θέμα με τον «χρυσό» γιατί δεν βγήκε να το ξεδιαλύνει κι άφησε τον Αρειανό λαό να σκοτώνεται μέρες τώρα;».

Καταλήγοντας ο Γαλανός τόνισε πως εμπορικός διευθυντής θα αναλάβει ο Δημήτρης Νικολαϊδης, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα υπάρξει συνεργασία και με τον Άγγελο Χαριστέα.