Η θέση του Super 3

Την δική τους άποψη κατέθεσαν κι εκπρόσωποι του Super 3 που πήραν το λόγο κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ.

Αρχικά τονίστηκε: «Δεν θέλουμε να διαμορφώσουμε άποψη αν και την έχουμε. Θέλουμε να ψηφίσει όλος ο κόσμος. Εσείς θα βρείτε τον τρόπο. Δεν θα ψηφίσουμε εμείς. Θέλουμε να το κάνουν όλοι εκτός από εμάς. Θέλουμε να είμαστε καθαροί στη συνείδηση όλων».

Συνεχίζοντας πρόσθεσαν: «Θα μιλάμε πίσω από το κάγκελο με την φωνή μας. Ποτέ δεν θέλαμε να γίνουμε κάτι στον σύλλογο. Μας χαρακτήρισαν μέχρι και «νταβατζήδες». Δεν θέλουμε ούτε μισό ευρώ. Εχουμε ιδέες στο μυαλό μας. Οποιος θελει μπορεί να μας πάρει τηλέφωνο και να μας ρωτήσει. Μας ζήτησαν να συναντηθούμε με τον Κόντη για την υπόθεση Κλαουρέ στην Αθήνα αλλά δεν το κάναμε. Αποφασίστε εσείς. Θα ακολουθήσουμε σαν στρατιώτες την απόφαση του κόσμου. Από την ψυχή μας λέμε ένα μεγάλο συγνώμη. Δεν θέλαμε ποτέ να γίνει κακό στο σωματείο».

Και κατέληξαν: «Μην μας φέρετε το ΑΦΜ και τα λεφτά μιας κοινωνίας στην οποία δεν θέλουμε να μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Ενωμένο το σωματείο μπορεί να βρει αυτά τα λεφτά. Το θέμα είναι το σωματείο να ανέβει στην Α` Εθνική», ενώ μέλος του συνδέσμου πρότεινε την διαγραφή κάθε δικομανή που μπορεί να προσβάλει τις διαδικασίες (σαφής αιχμή για τον Λάμπρο Σκόρδα).

ΤΡΑΪΟΣ: «ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ»
Νωρίτερα τον λόγο πήρε ο συνεργάτης του Γιώργου Γαλανού, Περικλής Τράιος: «Ο δρόμος είναι σκληρός για την ομάδα και για εμάς. Κάποιοι που έβαλαν μπροστά τις περιουσίες τους, θα έχουν πρόβλημα. Αλλά τι να κάνουμε; Να κάτσουμε τρία χρόνια σε μία κατηγορία και να γίνουμε σαν τον Ηρακλή; Πάμε δύο χρόνια «φυλακή» και ξεκινάμε από την αρχή.

Παίκτες είναι έτοιμοι να φύγουν. Ακούγεται ότι πάνε να δώσουν παίκτη από τα τμήματα υποδομής, για να πάρουν τροφεία. Στο κομμάτι των ακαδημιών επικεφαλής θα είναι ένας βετεράνος του Άρη, που έχει γράψει τη δική του ιστορία. Σκοπός είναι να δημιουργήσουμε το «Aris Football Factory», Μια ποδοσφαιρική βιομηχανία. Να μάθουν τα πιτσιρίκια να κερδίζουν από μικρά.
Αν πάμε στη Γ’ Εθνική, τα τμήματα υποδομής θα διαλυθούν, έχουμε συμφωνήσει όμως με τον Μακεδονικό ώστε να πάνε εκεί, μέχρι να επιστρέψουμε.

Τα γραφεία της ΠΑΕ θα φύγουν από την Χαριλάου και θα πάνε στο κέντρο. Ο Άρης είναι η Θεσσαλονίκη».