Από τον Πίντο στον Αλέξη

* Πριν από λίγες μέρες θυμηθήκαμε τον Πορτογάλο Πίντο, που παραλίγο να φορτωθεί στην πλάτη του πέρσι ο ΠΑΟΚ με μεγάλο για τα κυβικά του συμβόλαιο (σε λεφτά και σε χρόνια).

* Τον θυμηθήκαμε γιατί τελικά πήγε στη Λεβάντε όπου δεν ακούμπησε και πρόσφατα υπέγραψε στην Ντίσελντορφ, στη Β΄ Γερμανίας για να είναι –λέει- δίπλα στο σπίτι του στη Γερμανία.

* Σήμερα θα θυμηθούμε και τον Αλέξη Αποστολόπουλο. Ο 23χρονος δεξιός μπακ από τη Ζάκυνθο, αν και έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια κι επέστρεψε από τον δανεισμό του στη Βέροια, ενημερώθηκε να μην πάει στην πρώτη του ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα δεν τον χρειάζεται. Εδώ δεν τον χρειάζονταν ούτε η Βέροια.

* Ο νεαρός χωρίς να είναι ποτέ βασικός στον ΠΑΟΚ υπέγραψε πέρσι τριετές συμβόλαιο, με εισήγηση του Γιώργου Γεωργιάδη, ένα συμβόλαιο που κοστίζει κοντά στις 100 χιλιάδες το χρόνο στον ΠΑΟΚ και όταν τελείωσε η σεζόν και πριν καν ξεκινήσει να ισχύει το νέο συμβόλαιό του, δόθηκε δανεικός στη Βέροια γιατί δεν κρίθηκε απαραίτητος.

* Μάλιστα, την εποχή που συζητούσε με την ΠΑΕ για νέο συμβόλαιο με υπερδιπλάσιες αποδοχές από τις προηγούμενες, η ΠΑΕ τον έβαζε και στους προτεινόμενους για MVPτου μήνα, λες και ήθελε να τον προμοτάρει!!!

* Τώρα ο Αποστολόπουλος και το συμβόλαιό του, έμειναν αμανάτι στον ΠΑΟΚ, που πρέπει να πληρώνει και τα επόμενα 2 χρόνια. Χωρίς φυσικά ο μικρός να ευθύνεται σε τίποτα. Αυτός μόνο ποδόσφαιρο ήθελε να παίξει.

* Είναι δεδομένο ότι κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ θα του ζητήσει να λύσουν και το συμβόλαιο και λογικά θα βοηθήσει σ΄ αυτό και ο μάνατζέρ του, που τα τελεύταια ένα – δύο χρόνια έκανε αρκετές δουλίτσες με τον ΠΑΟΚ. Θα το εκτιμήσει μάλλον και θα βοηθήσει.

* Κι αφού πιάσαμε κι αυτούς που έχουν συμβόλαια και δεν ήταν στην πρώτη του ΠΑΟΚ, απών ήταν και ο Γεωργιάδης που έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο. Λογικά φέτος θα κάθεται και θα πληρώνεται.

* Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Γιατί θα αναρωτιέστε ακόμα γιατί ο Ιβάν πήγε και έκλεισε τον Αναστασιάδη. Μ΄ αυτόν είναι σίγουρος ότι τέτοιες αστοχίες δεν θα γίνουν για να κλαίει τα λεφτά του.

* Τις τελευταίες μέρες ακούμε ότι μια ομάδα είναι κοντά στην αλλαγή μεγαλομετόχου και σε λίγο θα πέσει το χρήμα.

* Είναι όμως λίγο μακριά κι επειδή είναι να έρθει κολυμπώντας, θα αργήσει λιγουλάκι.

* Γι΄ αυτό, αν αργήσει, να φάτε γιατί αλλιώς, βλέπω να μένετε νηστικοί.