Η Χριστίνα Ταχιάου διευθύντρια επικοινωνίας ψηφιακής πολιτικής

Η βουλευτής του Ποταμιού Χριστίνα Ταχιάου κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού στη Βουλή, Αθήνα, την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Τι δήλωσε στη Voria.gr, η πρώην βουλευτής του Ποταμιού, δημοσιογράφος, Χριστίνα Ταχιάου για το πώς προέκυψε η θέση και η άμεση ανάληψη καθηκόντων…

Η πρώην βουλευτής του Ποταμιού, δημοσιογράφος, Χριστίνα Ταχιάου, είναι η νέα διευθύντρια επικοινωνίας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκου Πιερρακάκη.

Η κ. Ταχιάου ανέλαβε καθήκοντα από σήμερα και ήδη κάνει τον έλεγχο στο υπουργείο σηκώνοντας τα μανίκια με το… καλημέρα.

Όπως τόνισε στη Voria.gr η ίδια «αποδέχτηκα την πρόταση του υπουργού και αποτελεί πρόκληση για μένα να δημιουργήσουμε μια ψηφιακή Ελλάδα για όλους τους πολίτες και να κάνουμε τη ζωή τους πιο εύκολη».

Η κ. Ταχιάου γνωρίζεται με τον κ. Πιερρακάκη από τη διαΝΕΟσις, όπου ήταν διευθυντής ερευνών και ήταν σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας μαζί του, οπότε μόνον έκπληξη δεν αποτελεί η επιλογή της για τη θέση της διευθύντριας επικοινωνίας.

Η πρόταση μπορεί να ήταν αιφνιδιαστική, όμως δεν χρειάστηκε η ίδια να το σκεφτεί καθόλου. Έφτιαξε βαλίτσα και σε λίγες ώρες από τη Θεσσαλονίκη εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου άλλωστε έχει και μόνιμη κατοικία.

πηγή: voria.gr