Τρελαμένος ο Όγιος…

Το γεγονός ότι ο Γκιγιέρμο Όγιος δεν έχει καθίσει στον πάγκο του Ηρακλή σε έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος, σε συνδυασμό με την συμπεριφορά του παρατηρητή και του διαιτητή της αναμέτρησης με την Δόξα Δράμας την περασμένη Κυριακή, έχουν προκαλέσει την απογοήτευση του Αργεντινού τεχνικού.

Απογοήτευση που δεν κρύβει το τελευταίο διάστημα στη Μίκρα, δείχνοντας ότι η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο και αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά στην περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι.

Και το χειρότερο; Είναι μάλλον πως αυτή τη στιγμή η Μίκρα έχει ξεμείνει από παράγοντες, με αποτέλεσμα η παρουσία ή όχι του Αργεντινού τεχνικού στον πάγκο, να εξαρτάται καθαρά από τις διαθέσεις του εκάστοτε διαιτητή, ενώ ταυτόχρονα δεν υπάρχει κανείς να τον προστατεύσει τουλάχιστον από αντιδράσεις, σαν κι αυτή του παρατηρητή της περασμένης Κυριακής, ο οποίος δεν του επέτρεψε να έχει άποψη ούτε για το γκολ που πέτυχε ο Τάι.

Την ίδια ώρα στην ΠΑΕ, ψάχνουν να βρουν λύση στο ζήτημα αλλά το θέμα δεν εξαρτάται μόνο από τους ίδιους. Όπως έχει διαρρεύσει σήμερα έφτασε στα γραφεία της Μίκρας, έγγραφο από την Ομοσπονδία της Αργεντινής το οποίο αναφέρει ότι…”Ο Γκιγιέρμο Όγιος είναι κάτοχος του ανωτέρου διπλώματος προπονητή και ως εκ τούτου έχει το δικαίωμα να εργαστεί σε οποιαδήποτε επαγγελματική ή ερασιτεχνική ομάδα”.

Το έγγραφο αυτό, εστάλει απ’ ευθείας στα γραφεία της ΕΠΟ, η οποία θα απαντήσει αύριο εάν θα το κάνει ή όχι αποδεκτό. Εάν αυτό συμβεί τότε το θέμα θα λυθεί, διαφορετικά,  κάθε ενδεχόμενο είναι ανοικτό.