Χαλκιδική: Ανοικτό όλο το οδικό δίκτυο!

Ανοιχτό είναι πλέον ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής, καθώς δόθηκε στην κυκλοφορία και το οδικό τμήμα Ποτιδαία – Νέα Φωκαία, μέρος του οποίου παρέμενε κλειστό.

Στην κυκλοφορία δόθηκε το τμήμα Ποτίδαια – Νέα Φώκαια, μέρος του κεντρικού οδικού άξονα της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, το οποίο παρέμενε κλειστό από το βράδυ της Τετάρτης, μετά την πτώση στο δρόμο πέντε μεταλλικών ιστών με ηλεκτροφόρα καλώδια. Πλέον είναι ανοιχτό ολόκληρο το οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής.

Σε ό,τι αφορά την πορεία αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης, όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, αυτή αναμένεται να γίνει σταδιακά σε όλες τις περιοχές μέχρι αργά το μεσημέρι.

Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η προσπάθεια αποκατάστασης και της υδροδότησης, ώστε οι πληγείσες περιοχές να μπορούν να υποδεχθούν με όλες τις υποδομές τους τους επισκέπτες του Σαββατοκύριακου.

Ωστόσο, όπως σημείωσε ο κ. Τζιτζικώστας, επειδή αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού από αργά το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή, θα παραμείνει κλιμάκιο της αυτοτελούς διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υπό την εποπτεία του ιδίου.

Πηγή: ethnos.gr