Ο περιπτεράς της… Εθνικής

Ένας περιπτεράς από τη Λαμία κατάφερε να βρεθεί ανάμεσα στους Έλληνες διεθνείς, με την λήξη του αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού και να πανηγυρίσει μαζί τους την μεγάλη πρόκριση στους 16!

Πρόκειται για τον Απόστολο Κέππα, ο οποίος το έχει ξανακάνει! Με το τελευταίο σφύριγμα, ο Έλληνας «JimmyJump» έτρεξε στον αγωνιστικό χώρο και μπλέχτηκε ανάμεσα στους Έλληνες παίκτες.

«Έχοντας φτάσει στα τελευταία λεφτά η αγωνία ήτανε στο φουλ,όταν κερδίσαμε το πέναλτι τα δευτερόλεπτα μέχρι να χτυπηθεί φάνηκαν αιώνας. Εγώ καθόμουν πίσω από τους πάγκους στην μεριά της εξέδρας που ήταν η υπόλοιπη αποστολή με τον Σάντος, τον Κατσουράνη, τους γιατρούς κλπ.Και μόλις μπήκε το γκολ αγκαλιαστήκαμε όλοι μαζί, άλλοι κλαίγαμε, άλλοι γελάγαμε!!!Μετά από λίγα δευτερόλεπτα καιγια ακόμη μια φορά δεν μπόρεσα να κρατηθώ… Αυτή τη στιγμή έπρεπε να τη ζήσω από κοντά» είπε ο ίδιος στο LamiaReport και εξήγησε τι έγινε στη συνέχεια.

«Με συνοπτικές διαδικασίες λίγων δευτερολέπτων καιλόγω εμπειρίας πλέον, βρέθηκα στον αγωνιστικό χώρο και έγινα στην κυριολεξία μια μεγάλη αγκαλιά με τους παίκτες μας.Είμασταν όλοι μαζί στη σέντρα και τραγουδούσαμε.Μόλις ένας ένας έβλεπε ότι δεν ήμουν παίκτης ερχόντουσαν και με πετάγανε ο ένας στον άλλο, με κάνανε μπαλάκι, χαχαχα (γέλια), ενώ με έδειχναν και κάναν ωχ!, ποιος είναι αυτός;Πάντως το έχω δει τόσες πολλές φορές μετά από πολλές επιτυχίες τον χορό στο κέντρο και τα όλε, αλλά να το ζεις από κοντά είναι ανεπανάληπτο! Κάναμε σαν 10 χρονών παιδιά».

Δείτε και τα όσα είπε ο Έλληνας JimmyJump σήμερα στον ΑΝΤ1

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xyTQudoz_0w