Ελεύθερος ο Μποχωρίδης

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έκανε χρήση του όρου που του δίνει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος από τον Άρη και οι «κίτρινοι» βρίσκονται μπροστά σε ακόμα μία σημαντική απώλεια.

Το συμβόλαιο του αρχηγού του Άρη για την επόμενη χρονιά ενεργοποιήθηκε χθες και από σήμερα ο διεθνής γκαρντ έχει το δικαίωμα να κάνει χρήση του όρου που τον «ελευθερώνει». Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτι τέτοιο συνέβη και ο Μποχωρίδης μένει ελεύθερος για να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Ο αρχηγός της ομάδας έχει λαμβάνειν από τη φετινή σεζόν, ενώ του οφείλονται χρήματα και από την περσινή, όπου, αν και δέχτηκε γενναίο «κούρεμα», δεν τηρήθηκε ο διακανονισμός, πέραν των πρώτων δόσεων. Βάσει συμβολαίου, ο Μποχωρίδης πρέπει να δώσει ένα «μπάι άουτ» για την ελευθερία του, όμως από τη στιγμή που του οφείλονται χρήματα, πιθανώς θα γίνει συμβιβασμός.

Η πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο, δεν έφερε αποτέλεσμα. ΑΕΚ και Ιωνικός Νίκαιας ενδιαφέρονται ζεστά για την απόκτησή του, ενώ βρέθηκε στο στόχαστρο και του Προμηθέα Πατρών.

πηγή: basketplus.gr