Κριτική από τον παππού του…

Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να έχει οδηγήσει την Αργεντινή με τα γκολ του αήττητη στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως ρεαλιστικές φωνές λένε πως ο 27χρονος Αργεντινός σούπερ σταρ δεν έχει αποδώσει και τόσο καταπληκτικό ποδόσφαιρο για να μπορεί να συγκριθεί με τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Μια από αυτές τις φωνές είναι και του παππού του Μέσι, Αντόνιο Κουτσιτίνι, ο οποίος δεν έχει πεισθεί πως ο γιος της κόρης του παίζει σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητες του. Μιλώντας στο Channel 3 από το Ροζάριο της Αργεντινής, ο παππούς του Μέσι υποστήριξε ότι ελπίζει η απόδοση του εγγονού του θα βελτιωθεί στα νοκ άουτ παιχνίδια.

«Αυτή τη στιγμή ο Λίο δεν λειτουργεί όπως τον ξέρω, δεν έχω πειστεί από τον ίδιο. Είμαι ειλικρινής και νομίζω ότι η απόδοσή του ήταν αρκετά κακή», είπε χαρακτηριστικά και έσπευσε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας: «Δεν μπορούμε να απαιτούμε τα πάντα από τον Λίο. Δεν είναι ο Θεός, που μπορεί να τα κάνει όλα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το γκολ που σημείωσε κατά του Ιράν και ξέρει ότι τον αγαπώ πολύ…».