Αν και δαγκωμένος, τον στηρίζει

Εναν απρόσμενο σύμμαχο βρήκε ο Λουίς Σουάρες, καθώς το θύμα του περίφημου επεισοδίου, ο Τζιόρτζιο Κιελίνι εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον Ουρουγουανό για την βαριά τιμωρία που του επιβλήθηκε.

Με μήνυμά του στο instagram, ο Ιταλός διεθνής αμυντικός ευχήθηκε να επιτραπεί τουλάχιστον στον Σουάρες να είναι κοντά στους συμπαίκτες του, για να μην αποξενωθεί.

«Τώρα μέσα μου δεν υπάρχει κανένα αίσθημα χαράς, εκδίκησης ή θυμού εναντίον του Σουάρες για το περιστατικό που έγινε στο γήπεδο και τελείωσε. Το μόνο που έμεινε είναι θυμός και απογοήτευση για τον αγώνα. Αυτή την στιγμή η μόνη μου σκέψη, είναι για τον Λουίς και την οικογένεια του, γιατί θα περνούν μια δύσκολη περίοδο. Πάντα θεωρούσα ότι δεν αμφισβητούνται οι πειθαρχικές αποφάσεις από τους αρμόδιους φορείς, αλλά την ίδια ώρα πιστεύω ότι η προτεινόμενη λύση είναι υπερβολική. Ειλικρινά εύχομαι, τουλάχιστον ότι θα του επιτραπεί να μείνει κοντά στους συμπαίκτες του κατά την διάρκεια των παιχνιδιών, γιατί μια τέτοια απαγόρευση αποξενώνει έναν παίκτη», έγραψε ο Κιελίνι.