«Δώστε μας την ΠΑΕ»

Λάμπρος Σκόρδας και Νικήτας Ματθαίου παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου και τόνισαν ότι στη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ τη Δευτέρα θα ζητήσουν να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας, δεσμευόμενοι ότι εντός 20 ημερών θα έχει εξασφαλιστεί προστασία από τους πιστωτές (με έφεση για το άρθρο 99) και η ομάδα θα μπορεί να πορευτεί στη Β’ Εθνική.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης τόνισε ότι η απόφαση για το άρθρο 99 (στη δεύτερη αίτηση που κατατέθηκε) είναι αναστρέψιμη στο Ειρηνοδικείο και πως ασκώντας έφεση ο Άρης θα εξασφαλίσει προστασία από τους πιστωτές του και θα μπορέσει να παίξει στη Β’ Εθνική.

«Ο ΑΡΗΣ πρέπει να κάνει έφεση για το άρθρο 99 και να ζητήσει προστασία για την Β’ Εθνική. Μετά θα έρθουν τα χρήματα για να ανέβει στην Α’ Εθνική. Αυτός είναι ο δρόμος, αυτή είναι η λύση και για αυτή μπορούμε να εγγυηθούμε εγώ και ο κ. Ματθαίου. Μέσα στο επόμενο εικοσαήμερο, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την προστασία της ομάδας από τους πιστωτές της», είπε χαρακτηριστικά ο Σκόρδας.

Αναφερόμενος στην όποια απόφαση παρθεί σήμερα από την Κοινωνία Μελών Άρη, τόνισε: «Όποια απόφαση και να παρθεί σήμερα, θα είναι αντικαταστατική. Η Λέσχη μπορεί μόνο να αυτοδιαλυθεί. Όταν γίνει αυτό με συγκεκριμένη διαδικασία, οι μετοχές πηγαίνουν στον ΑΣ. Εμείς δεν θα αφήσουμε να γίνει η εκκαθάριση. Ο ΑΡΗΣ θα επιστρέψει όπως είναι και όχι τραβεστί».

Ο Σκόρδας χαρακτήρισε το νέο διευθύνοντας σύμβουλο της ΠΑΕ, Κωνσταντίνο Ελευθεριάδη «αυτοφοράκια, που ακόμα και καλόγρια να τον βάλεις να ντυθεί θα το κάνει», ενώ ανέφερε ότι μήνυσε σήμερα τον Γιάννη Κόντη για απάτη ύψους 1,5 εκ. ευρώ.

Επιτέθηκε στον Πάνο Στεφανίδη, λέγοντας ότι το μόνο που κατάφερε ήταν να καθυστερήσει τις διαδικασίες και να «κάψει» το χαρτί του «Ελληνικού Χρυσού» αλλά και στον Γιώργο Γαλανό, για τον οποίο είπε: «Ο Γαλανός έχει σε βάρος του αγωγές από την ΚΑΕ Ηρακλής και εικονικά τιμολόγια. Αυτούς τους Αρειανούς θέλουμε στον Άρη; Και εμπιστευόμαστε οποιονδήποτε άλλον εκτός του Σκόρδα;»

Από την πλευρά του ο Νικήτας Ματθαίου είπε: «Το πρόβλημα όταν αναλάβαμε εγώ και ο Σκόρδας μετά τον Ζαχουδάνη ήταν πολύ πιο μεγάλο. Βγήκαμε μπροστά και τα καταφέραμε. Καθαρίσαμε και το Ν. Ρύσιο. Η προσπάθεια που κάναμε ήταν πάρα πολύ μεγάλη για να πετύχουμε τον στόχο μας και τα καταφέραμε. Η Γ’ Εθνική δεν είναι λύση. Ό,τι κάνουμε, το κάνουμε γιατί αγαπάμε την ομάδα. Να μείνει μόνο έναν χρόνο στη Β’ Εθνική, να ανέβει και να διεκδικεί την έξοδο της στην Ευρώπη».