Στη Σόφια η Εθνική Κρίκετ

Η Εθνική μας ομάδα Γυναικών του κρίκετ βρίσκεται από χθες στην Σόφια (Βουλγαρία), για το 1ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που ξεκινάει σήμερα και θα ολοκληρωθεί μεθαύριο Κυριακή.

Πρωτάθλημα που αποτελεί την πρώτη διεθνή επίσημη διοργάνωση της νεοϊδρυθείσας Βαλκανικής Ομοσπονδίας Κρίκετ, που δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάπτυξη και ενίσχυση του αθλήματος στα Βαλκάνια.

Αν και οι προσδοκίες ήταν μεγαλύτερες, ως προς την συμμετοχή των βαλκανικών χωρών, τελικά η συμμετοχή κινήθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα, με μόλις τρεις Εθνικές ομάδες να παίρνουν μέρος, η Ελλάδα, η Βουλγαρία και τα Σκόπια.

Στην 21μελή αποστολή μετέχουν οι αθλήτριες Ιωάννα Χυτήρη (αρχηγός ομάδας), Μαριλένα Ρουβά (υπαρχηγός), οι αθλήτριες Νίκη Πεπόνη, Όλγα Πεπόνη, Έλενα Δαπέργολα, Βάσω Κρητικού, Τερέζα Καψοκαβάδη, Κάγια Κουρσάρη, Αλίκη Καλαμαρίδου, Ελεάνα Νικολακοπούλου, Θεοδώρα Βιτουλαδίτη, Μικέλα Καρβούνη, Πολυξένη Μάζη, Ερμιόνη Μακρή, Μαρία Συριώτη, Βάσω Κωλέτη, Γεωργία Μέριανου, όπως και οι Αθηνά Αλτάνη (Αρχηγός αποστολής), Ιωσήφ Μιφσούτ (Προπονητής), Ιωάννης Αυθινος (διαιτητής), Μιχάλης Ρέβης (σκόρερ).

Σήμερα θα διεξαχθεί η επίσημη τελετή έναρξης, ενώ τα μέλη την ελληνικής αποστολής θα συζητήσουν και θέματα που έχουν σχέση με το 1ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα, τον προσεχή Οκτώβριο.