«Πόλεμος» στην Πόρτο για Κοεντραό: «Μην τον πάρετε!»

Ο Φάμπιο Κοντρέαο εμφανίζεται από το πρωί της Τετάρτης μια… ανάσα από την Πόρτο, και αυτό δεν φαίνεται να αρέσει στους οργανωμένους οπαδούς των «δράκων».

Οι Colectivo Ultras 95 εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση κατά της πιθανότητας της μεταγραφής του 31χρονου μπακ στην ομάδα τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κοεντράο έχει αγωνιστεί τόσο στην Μπενφίκα, όσο και στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τους οπαδούς της Πόρτο να του καταλογίζουν θέματα συμπεριφοράς, στα παιχνίδια που τέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ποτέ δεν έχουμε επέμβει σε θέματα μεταγραφών ή για το πώς ασκείται η διοίκηση, αλλά αυτή τη φορά είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέσουμε την άποψή μας. Άνθρωποι που πάντα προσέβαλαν και έφτυναν τους οπαδούς μας, που πανηγύριζαν γκολ με αγενείς χειρονομίες, που πάντα έδειχναν μίσος απέναντι στην ομάδα μας και προσέβαλαν ρατσιστικά τους αθλητές της ομάδας μας, δεν γίνεται να φορέσουν τη φανέλα της Πόρτο. Και δεν εξετάζουμε καν το ποδοσφαιρικό κομμάτι και την άθλια φυσική κατάσταση. Όλοι συνειδητοποιούμε ότι αυτή είναι η ομόφωνη γνώμη των οπαδών μας και όχι μόνο του δικού μας συνδέσμου. Ζητούμε σεβασμό για το κλαμπ της Πόρτο και ζητάμε από αυτούς που έχουν την εξουσία να μην προχωρήσουν σε αυτήν την μεταγραφή» .

Δείτε την ανάρτηση στην σελίδα που διατηρούν οι οργανωμένοι στο Facebook: 

https://www.facebook.com/colectivo95/posts/2517404031615231