Ένας “κούκος”…έδιωξε τους υπόλοιπους

Την παραίτησή του από τμήμα μπάσκετ υπέβαλλε σήμερα (20/2) αργά το βράδυ η πλειοψηφία των μελών της διοικούσας επιτροπής. Αιτία γι’ αυτό το γεγονός, αποτέλεσε η απόφαση ενός μέλους και συγκεκριμένα του Σταύρου Ποιμενίδη, να εμμείνει στην απόφασή του να μηνύσει οπαδούς της ομάδας. Η απόφαση έγινε γνωστή μέσω ανακοίνωσης που εκδόθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ. Ηρακλή Θεσσαλονίκης που αποτελείται από τον Αποστολίδη Αθανάσιο, τον Αντώνιο Σαμαρά, τον Μπούτζιο Ιωάννη και τον Τσίμο Ευάγγελο αποφάσισε να παραιτηθεί λόγω της αδιάλλακτης στάσης του εταίρου και πρώην προέδρου της διοικούσας επιτροπής, Ποιμενίδη Σταύρο, για την απόφαση του να εμμένει στις μηνύσεις που έκανε σε οπαδούς του συλλόγου μας.

Με τη στάση του αυτή θέτει σε κίνδυνο όλο το οικοδόμημα του τμήματος μπάσκετ, με απώτερο σκοπό να παραμείνει κλειστό το Ιβανώφειο, από Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014, και να σταματήσουν όλες οι αθλητικές δραστηριότητες των τμημάτων, από τις ακαδημίες μέχρι και το αντρικό.  Ο Θεός να φωτίσει τον κύριο Ποιμενίδη για την αδιάλλακτη απόφαση του και τις συνέπειες αυτής”.