Έξαλλος ο Κοεντράο με τις διαρροές της Πόρτο!

Αργά το βράδυ της Τετάρτης βγήκε η είδηση από την Πορτογαλία, ότι η μεταγραφή του Φάμπιο Κοεντράο δεν πρόκειται να γίνει λόγω της αντίδρασης των οργανωμένων οπαδών των “δράκων” που εξέδωσαν και ανακοίνωση εναντίον αυτής της κίνησης.

Λίγο αργότερα στην ηλεκτρονική έκδοση της πορτογαλικής εφημερίδας Record και συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ της Πόρτο “ανέβηκε” θέμα που έγραφε ότι ο Κοεντράο δεν θα ολοκληρώσει την μετακίνηση του στην ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο επειδή “κόπηκε” στις ιατρικές εξετάσεις, γεγονός που εξόργισε τον 31χρονο Πορτογάλο αριστερό μπακ!

Για αυτό και βγήκε δημοσίως να μιλήσει για ότι έγινε με την Πόρτο “αναρτώντας” στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανακοίνωση που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ο Φάμπιο Κοεντράο είναι έξαλλος με τις διαρροές της Πόρτο για την κατάσταση του και για ότι η διοίκηση των “δράκων” εμφανίζει να “χάλασε” η μεταγραφή στα ιατρικά, ενώ την ίδια στιγμή ουσιαστικά… φοβήθηκε την κριτική των οπαδών και έκανε πίσω, αναφέροντας στην ανακοίνωση ότι ποτέ δεν κατατέθηκε πρόταση από πλευράς του συλλόγου του Οπόρτο.