Αποθέωση για ΑΠΟΕΛ και Δώνη (pics)

Στη Θεσσαλονίκη πέρασε μια δύσκολη σεζόν (κάπου 10 μήνες ήταν…), αλλά στην Κύπρο είναι βασιλιάς! Ο Γιώργος Δώνης οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ στο ντάμπλ τη σεζόν, που τελείωσε και σήμερα ξεκίνησε η νέα σεζόν.

Η πρώτη προπόνηση έγινε στο γήπεδο της Λακατάμιας και ήταν ανοιχτή για τον κόσμο, που πήγε να δει την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, που φέτος ξεκινά από τα προκριματικά των πρωταθλητών, για το Τσάμπιονς Λιγκ.

apeol1

“Χρειαζόμαστε δύο μετεγγραφές άμεσα. Έγιναν συγκεκριμένες προτάσεις και περιμένουμε. Μια από τις περιπτώσεις είναι του Τζιμπούρ. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να λύσει το συμβόλαιο του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Μέχρι την Τετάρτη αναμένουμε να τελειώσει το θέμα του επιθετικού. Είναι πολλά που πρέπει να βελτιώσουμε. Τα παιδιά ξέρουν πλέον τι τους περιμένει τακτικά. Η φυσική κατάσταση τους είναι πολύ καλή. Οι παίκτες που θα έρθουν θα μας ανεβάσουν επίπεδο στο τεχνικό κομμάτι, Είμαστε σε μία μεγάλη ομάδα. Πρέπει κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα έχουν τη στήριξη μας. Ο κόσμος δείχνει διάθεση να στηρίξει τους παίκτες κι αυτό είναι σημαντικό. Η ομάδα είναι ένα σύνολο, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και κόσμος, πρέπει όλοι μαζί να βάλουμε ένα λιθαράκι για να πετύχουμε», είπε ο Γιώργος Δώνης που αποθεώθηκε από τους περίπου 1.500 οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, που πήγαν στην προπόνηση.

apeol2