Θρίλερ με… Πλεξίδα!

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στην Λάρισα και στον Βόλο, με τον Βαγγέλη Πλεξίδα, να πατά σε δύο βάρκες! Στην ΑΕΛ και στον Ολυμπιακό Βόλου!

Αφού κέρδισε την μάχη από τους Ισπανούς, που ήθελαν να πάρουν τη Λάρισα, ο Πλεξίδας κέρδισε το δικαίωμα να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Λάρισα που θα δημιουργηθεί. Στη Λάρισα, όμως, υπάρχουν προβλήματα καθώς με ευθύνη του Πηλαδάκη (όπως λένε) δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και δεν μπορεί να δημιουργηθεί νέα ΠΑΕ. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία κι αν δεν προχωρήσει, η Λάρισα δεν μπορεί να παίξει στη Football League!

Σήμερα, ο Βαγγέλης Πλεξίδας βρέθηκε στον Βόλο, όπου συμφώνησε με τον Ερασιτέχνη, να πάρει τον Ολυμπιακό Βόλου! Στην πόλη της Μαγνησίας λένε ότι η συμφωνία είναι δεδομένη, ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο οι δικηγόροι θα δουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και στην Δευτέρα θα ανακοινωθεί!

Ο ίδιος ο Πλεξίδας, σύμφωνα με τα μέσα της Λάρισας, έλεγε σήμερα το βράδυ ότι σύντομα θα τοποθετηθεί με ανακοίνωση. Με μία λέξη, μύλος…

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας, ιδιοκτήτης τυροκομικής εταιρίας των Τρικάλων, που χρηματοδότησε τη Λάρισα στη Γ΄ Εθνική, δεν είναι χθεσινός στο ποδόσφαιρο, αφού παλιότερα ήταν ιδιοκτήτης των Τρικάλων. Αν τελικά πάρει και τον Ολυμπιακό Βόλου, θα μπορεί να ελπίζει μελλοντικά και η Καρδίτσα… Θα είναι η μόνη θεσσαλική πόλη που δεν θα έχει εμπλακεί ποδοσφαιρικά…