Ιβιτς: «Τιμή για μένα ο ΠΑΟΚ»

Ο Βλάνταν Ίβιτς ετοιμάζεται για τον δεύτερο χρόνο στον πάγκο της Κ-20 του ΠΑΟΚ. Η πρώτη του σεζόν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού αν και «πρωτάρης» οδήγησε τον «Δικέφαλο» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος!

«Είναι τιμή για μένα να βρίσκομαι σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Είμαι εδώ να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ. Σαν παίκτης από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα, ήμουν επαγγελματίας, με καλές και λιγότερο καλές στιγμές. Οταν ξεκινάς μία νέα καριέρα όμως, πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις και μπορείς να ανταποκριθείς», λέει ο Σέρβος προπονητής.

Για την πρώτη ομάδα και τη σεζόν που τέλειωσε, αλλά και τον Αγγελο Αναστασιάδη, ο Βλάνταν Ιβιτς στην συνέντευξη που παραχώρησε στα ΣΠΟΡ σημείωσε:

«Δεν ήταν πετυχημένη η πορεία της πρώτης ομάδας, γιατί δεν πέτυχε τους στόχους που τέθηκαν. Εχει αλλάξει τώρα προπονητή, ήρθε ο Αγγελος Αναστασιάδης που είναι ένας έμπειρος τεχνικός και μπορεί να προσφέρει. Ηταν στον σύλλογο πολλές φορές, ξέρει τι τον περιμένει, εγώ δεν τον γνωρίζω δεν ξέρω πώς δουλεύει. Του εύχομαι πάντως ό,τι καλύτερο, καλό ξεκίνημα και μακάρι να καταφέρει να πάρει έναν τίτλο».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία που ακολουθεί τα δικά του βήματα, επισήμανε: «Αφού αποφάσισε κάτι τέτοιο του εύχομαι επίσης ό,τι καλύτερο».