Θυμήθηκε… την πρόταση του ΠΑΟΚ ο Κουρμπέλης

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, μίλησε στην εφημερίδα «Sportime» και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τον ΠΑΟΚ.

«Επέλεξα να μείνω. θεωρώ πως έπραξα το σωστό με την παραμονή μου στον Παναθηναϊκό», απάντησε σε ερώτηση για το «φλερτ» που υπήρξε ανάμεσα στις δύο πλευρές τον Γενάρη του 2018.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Έχεις περάσει στον Παναθηναϊκό από όλα τα δύσκολα στάδια από την ήμερα που ήρθες. Τώρα είσαι αρχηγός-σημείο αναφοράς. Οι αποφάσεις που πήρες ήταν όλες σωστές;

«Δεν έχω μετανιώσει για ό,τι έχω κάνει. Έτσι ένιωσα πως έπρεπε να κάνω έτσι έκανα. Σκέψεις πάντα περνάνε από τo μυαλό».

Θα μπορούσες για παράδειγμα να είσαι πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ…

«Επέλεξα να μείνω. θεωρώ πως έπραξα το σωστό με την παραμονή μου στον Παναθηναϊκό».

Υπάρχει στο μυαλό σου η προοπτική του εξωτερικού; Έχεις 1,5 χρόνο συμβόλαιο ακόμη βέβαια αλλά σκέφτεσαι το μέλλον; Ή απλώς το παρόν;

«Δεν μπορώ να κλείσω την πόρτα σε κανένα ενδεχόμενο. Αν είναι να έρθει κάτι από το εξωτερικό θα καθίσω και θα τo συζητήσω. Όταν θα έρθει η ώρα να μιλήσω με την ομάδα για το συμβόλαιο μου, επίσης, θα είμαι εκεί για να τo συζητήσω. Δεν μπορώ να ξέρω από τώρα τι θα φέρει to μέλλον».

Ονειρεύεσαι να παίξεις ξανά στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό;

«Θα μου άρεσε να συμβεί αυτό. Είναι ένα από χα όνειρα μου για το μέλλον. Μακάρι να πραγματοποιηθεί. Έχω παίξει βέβαια αλλά στα προκριματικά. Σε ομίλους θα ήθελα πολύ να γίνει είτε στο Champions League ή στο Europa».

Εξελίσσεται μία προσπάθεια για γήπεδο στον Βοτανικό. Είναι αυτό που λείπει από τον Παναθηναϊκό;

«Τόσα χρόνια ένα από τα αγκάθια που εμποδίζουν την ομάδα είναι πως δεν έχει γήπεδο. Βλέπουμε τους άλλους να έχουν φτιάξει όπως ο Ολυμπιακός ή να είναι σε διαδικασία να δημιουργήσουν όπως ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικό πράγματα που επιβάλλεται να έχει μία ομάδα. Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά».