Ατομικό για Πέλκα

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πέλκας στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ο οποίος αύριο θα δοκιμάσει να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

Με τον οργανισμό του ΠΑΟΚ, να μετράει αντίστροφα για την πρώτη μεγάλη μάχη κόντρα στον Άγιαξ.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η δουλειά στην Ολλανδία ολοκληρώθηκε, η απαραίτητη ανάσα μετά την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη ανήκει στο παρελθόν και πλέον ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την πρώτη πρόκληση της σεζόν. Τον Άγιαξ και το Champions League.

Η προετοιμασία για τις αναμετρήσεις με τους Ολλανδούς ξεκίνησε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Το πρώτο κομμάτι της προπόνησης αφορούσε τη φυσική κατάσταση, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε το καθιερωμένο μάθημα τακτικής σύμφωνα με τα θέλω του Αμπέλ Φερέιρα και το πρωινό έκλεισε με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης και την Πέμπτη (01.08) αναμένεται να δοκιμάσει να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Φορτούνα Σιτάρντ.Η προπόνηση της Πέμπτης (01.08) είναι προγραμματισμένη για τις 09:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας».