«Πωλητήριο» σε Σουάρες και το μήνυμά του

Ο «Σουαρεσιάδα» συνεχίζεται και σήμερα με δύο βρετανικές εφημερίδες να τονίζουν πως η Λίβερπουλ έχει βάλει «πωλητήριο» στον παίκτη.

Πιο συγκεκριμένα η «Sun» και η «Mail», φιλοξενούν ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία οι «κόκκινοι» θέλουν να παραχωρήσουν το ποδοσφαιριστή διότι φοβούνται πως θα υποπέσει και πάλι σε παράπτωμα… δαγκωματιάς, που θα προκαλέσει μακροχρόνια τιμωρία του. Έτσι φέρονται να έχουν ήδη εξουσιοδοτήσει μάνατζερ για να φέρουν πρόταση.

Σε πρώτη φάση η Λίβερπουλ επιθυμεί ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο πάντως αναμένεται να πέσει αρκετά λόγω της… συμπεριφοράς του Ουρουγουανό. Υπενθυμίζεται πως η Μπαρτσελόνα που βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του φέρεται να κάνει… πίσω.

Την ίδια ώρα ο Σουάρες, μέσω facebook έστειλε μήνυμα σε όλους όσους τον στηρίζουν, αλλά και στους συμπαίκτες του στην Ουρουγουάη.

Αναλυτικά: «Γεια σας. Γράφω αυτό ο μήνυμα για να σας ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη που λαμβάνω. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου το εκτιμούμε. Σας ευχαριστώ που βρίσκεστε δίπλα μου και θέλω όλοι μαζί να υποστηρίξουμε τους συμπαίκτες μου στην εθνική, στον αγώνα εναντίον της Κολομβίας.

Το μήνυμα του Λουίς Σουάρες στην προσωπική σελίδα του στο Facebook: