Έξαλλος ο προπονητής της ΑΕ Λεμεσού!

Αρκετά νευριασμένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου, μετά τον αποκλεισμό από τον Άρη ο προπονητής της ΑΕ Λεμεσού, Ντούσαν Κέρκεζ, μιλώντας για έλλειψη σεβασμού, σχετικά με δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, μετά το παιχνίδι του Χαριλάου.

Ο προπονητής της ΑΕΛ τόνισε αρχικά: «Να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για μία φανταστική βραδιά. Και πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, επειδή αυτοί οι μικροί παίκτες, ο προπονητής ή ο σύλλογος, που έλεγαν κάποιοι τις τελευταίες μέρες. Θα μιλήσω ειλικρινά, ο πατέρας μου που δεν είναι στη ζωή, μου έμαθε να δείχνεις σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους. Από 5 χρονών μέχρι 85. Αν δεν σου δείχνουν σεβασμό, είναι στην κουλτούρα τους μέσα. Κάποιοι πρέπει να νιώθουν ντροπή, δεν ήθελα να μιλήσω για μία εβδομάδα. Αν τσεκάρουν το μπάτζετ, αν δουν ότι ένας επιθετικός του Άρη παίρνει όσα πέντε παίκτες μου, θα πρέπει να νιώθουν ντροπή.

Όλοι ξέρουν τι έγινε στην ομάδα μου το καλοκαίρι. Είχαμε θέματα διοικητικά. Κάποιοι το ξέχασαν. Ο Ότο Ρεχάγκελ ήταν κακός προπονητής ή ο Καραγκούνης κακός παίκτης; Είμαι Σέρβος και χάρηκα τότε που το πήρε τότε η Ελλάδα. Θα πρέπει να ντρέπονται που γράφουν άσχημα πράγματα για μένα και τους παίκτες μου. Δεν ντρέπομαι να σας κοιτάω όλους στο πρόσωπο, για το αντί-ποδόσφαιρο. Αύριο έχουμε μία μεγάλη μέρα, μία γενική συνέλευση. Δεν ξέρω αν θα μείνουμε, είναι μπερδεμένη η κατάσταση. Ελπίζω να έρθει ο κόσμος κοντά, να χτίσουμε την ΑΕΛ και να την φτάσουμε εκεί που πρέπει να είναι».

Στην συνέχεια πρόσθεσε για την απουσία των φιλάθλων της ΑΕΛ: «Αν δεν υπήρχε η κάρτα φιλάθλου, θα ήταν διαφορετικό ματς. Φάνηκε όταν παίξαμε στη Θεσσαλονίκη. Όταν έχεις πολύ λίγους απέναντι σε 25.000 φανταστικούς φίλους του Άρη. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο προπονητή, καλή επιτυχία στον Άρη στην Ευρώπη. Θα πρέπει να ηρεμήσουμε και να δούμε την συνέχεια».

Ο Ντούσαν Κερκέζ τόνισε επίσης: «Ξέρω ότι δεν παίξαμε καλά στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης δεν έχασε ποτέ στην έδρα του, το λένε τα στατιστικά και το ξέρουμε όλοι. Δεν θα δεχόμασταν 2-3 γκολ να έκανε ο Άρης το πάρτι του. Αν η ομάδα μου χρειαστεί χρήματα, θα βάλω 11 παίκτες να αμύνονται ή 11 παίκτες να κάνουν επίθεση. Καταλαβαίνω την δουλειά του καθενός, αλλά κάποιοι άνθρωποι έπρεπε να μου δείξουν περισσότερο σεβασμό. Αν είχα 20.000 κόσμο εδώ, θα ήταν όλα διαφορετικά, αλλά δυστυχώς έτσι είναι».

Για την έλλειψη σεβασμού που ανέφερε, είπε: «Ο καθένας μπορεί να νομίζει ότι θέλει. Εγώ διαβάζω, ξέρω και ελληνικά και δεν μου μεταφέρει κανείς τίποτα, καμία παραπληροφόρηση».