Πέλκας: «Είμαστε έτοιμοι θα δώσουμε ότι έχουμε»

Για την έναρξη της σεζόν και το παιχνίδι με τον Άγιαξ μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου την παραμονή του αγώνα ο Δημήτρης Πέλκας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Άγιαξ:

«Είναι μια ομάδα που την θαυμάσαμε πέρσι, εμείς έχουμε έναν στόχο και για να τον πετύχουμε πρέπει να δίνουμε τα πάντα σε κάθε αγώνα και να ακολουθούμε τα θέλω του προπονητή. Ξεκινάμε από αύριο και σκεφτόμαστε μόνο αυτό».

Για το αν είναι κατάλληλα προετοιμασμένος ο ΠΑΟΚ:

«Τους έχουμε διαβάσει και τους έχουμε μελετήσει. Ξέρουμε που θα τους χτυπήσουμε και ελπίζουμε να το δείξουμε αύριο στον αγωνιστικό χώρο, ακολουθώντας τα όσα μας ζητάει ο προπονητής μας».

Για το αν θα είναι η τρίτη και «φαρμακερή»:

«Αυτά είναι περισσότερο για τον κόσμο και τους δημοσιογράφους. Εμείς στο μυαλό μας έχουμε το αύριο, το τι πρέπει να κάνουμε για να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες του μεγάλου παιχνιδιού».

Για την δική του κατάσταση, μετά το μικροπρόβλημα στο φιλικό με την Φορτούνα:

«Είμαι καλά ναι».

Για τις πωλήσεις του Άγιαξ:

«Έφυγαν τρεις ποδοσφαιριστές από τον Άγιαξ, αλλά κατά τα 8/11 είναι ίδιοι. Όποιος και να είναι θα είναι καλός η φιλοσοφία τους είναι η ίδια. Εμείς κοιτάμε εμάς και το πόσο καλοί θα είμαστε, η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για το αν δίνει ένα επιπλέον κίνητρο το όνομα του αντιπάλου:

«Όλα τα ματς είναι σημαντικά, πόσο μάλλον παιχνίδια που μπορούν να φέρουν μια σπουδαία διάκριση. Εμείς κοιτάμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δίνουμε το 100 % γιατί σε τέτοια ματς μόνο έτσι μπορεί να τα καταφέρει».

Για το αν θα βοηθήσει η περσινή εμπειρία του αποκλεισμού από την Μπενφίκα:

«Πήραμε το μάθημα μας με την Μπενφίκα και φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά.Ο κορμός έχει διατηρηθεί, πιστεύουμε στο πλάνο και θα δώσουμε κάτι παραπάνω από ότι πέρσι, κόντρα στην Μπενφίκα».

Για την κλήρωση των play offs και αν έχει κάποιο σχόλιο:

«Παίζουμε με τον Άγιαξ και είμαστε 100% εκεί».